En bit Dalarna i Sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, Dalarna, Lindvallens Fäbod, Gattar

Jonas i Sälen erbjuder en bit Dalarna i Sälen. Gillar du vedugnsbakade bröd, unika matsalar, genuina fäbodmiljöer med anor & tradition, från släde & vagnturer med häst till fjällkonferenser och genuin After Ski – då har du hittat rätt.

Titta närmare på vårt paket Dalarna i Sälen. Sälen är en utmärkt plats, året om, för att samla vänner eller kollegorna på företaget för en upplevelserik weekend i fjällmiljö. I vårt Dalarna i Sälenpaket ni en exklusiv storstuga med tillgång till all service ni kan önska.

Vi hjälper er att skräddarsy ert Dalarna i Sälen paket. Natur och vildmarksupplevelser, t.ex kanotpaddling på Västerdalälven. Kultur och event. Utflykt t.ex till Fulufjället.

Jonas i Sälen, lokalproducerad, Fäbodar i Sälen, fäbodar, genuin, Sälen, SälenfjällenJonas i Sälen, lokalproducerad, fäbod, fäbodar, Lindvallens FäbodDalarna, Sälen, Sälenfjällen, Jonas i SälenSälen, Sälenfjällen, levande fäbod, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälenlevande fäbod, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, fäbodmiddag, fäbodcafe, SälenLindalens Fäbod, anno 1734, Kalven runt, fäbod, Jonas i Sällen