Våra bästa paket!

Konferenspaket, konferens i Sälen, Jonas i Sälen, bo i Sälen, Gattar, fäbodpaket, fäbodmiddag, Sälen

Våra bästa paket för företag

Låt oss skräddarsy er konferens. Ski in-ski out med våra skotertransporter från storstugan till backarna eller längdspåren i Tandådalen-Hundfjället. Låt vår kock komma till stugan och laga er lunch och middag. Välj ett VIP bord till After skin, kalte platte till vedeldad bastu och utomhus jacuzzi. En kväll transporteras ni med skoter till Lindalens Fäbod med anor från 1734 där en trerätters upplevelsemiddag väntar. Vi har fler tillval för den perfekta konferensen såsom isskulptering, skotersafari, egen trubadur i stugan och mycket mer.

Naturligtvis bjuder vårt konferenspaket på utmärkta mötes- och konferensmöjligheter. I stugan med eller utan konferensvärd/värdinna eller i någon av våra utvalda konferenslokaler i Sälenfjällen. Kontakta er så går vi tillsammans igenom era önskemål och frågor.

Boka konferens, konferens i Sälen, fjällkonferens, bo i Sälen, Gattar, Jonas i Sälen, boka boende

Hej! Jag hjälper dig att boka & skräddarsy er konferens eller högtid med exklusivt boende i Sälen. Ring mig 020-47 25 36 – Hälsningar Jessica!

FÖRETAG – LÄS MER OM KONFERENSPAKET MED FÄBODMIDDAG

Fäbodpaket, paket privatpersoner, paket grupper, Gattar, Lindalens Fäbod, bo i Sälenkonferens i Sälen, fjällkonferens, skidkonferens, Gattar, Sälen, Jonas i SälenGattar, Lindalens Fäbod, fäbodpaket, fäbodmiddag, bo i Sälen, Jonas i SälenKonferens i Sälen, bo i Sälen, fjällkonferens, lodge, lodge i Sälen, all inckusive

Fler paket för företag, grupper och privatpersoner

Fäbodpaketet är vårt populära erbjudande till grupper & privatpersoner med skidåkning, exklusivt boende och en upplevelsemiddag på Lindalens Fäbod.

Fäbodpaket för Grupper/Privatpersoner

Våra barmarkspaket för 2016, först till kvarn….

Sälen och Sälenfjällen har flera fantastiska vandringsleder. Läs mer i vårt Vandringspaket. Vårt Cykelpaket ger dig de bästa förutsättningarna att uppleva Sälens Bike Parks eller ladda inför Cykelvasan. Sälens golfbana är en härligt utmanande bana. Spela golf i Sälen. Läs mer i vårt Golfpaket. Vårt Dalapaket skräddarsys tillsammans med dig. Dalarna på sommaren erbjuder ett eldorado av kultur, natur och nöjesupplevelser. Traditionellt midsommarfirande, levande fäbodar, hantverk, marknader, dans och musik. Naturen och vildmarken runtom Sälen bjuder på flera världsunika upplevelser. I Dalapaketet kan du t.ex lägga till kanot på Västerdalälven eller t.ex en utflykt till Fulufjället National Park.

Gör en bokningsförfrågan / Be om offert

Tandådalens Wärdshus, After Ski, VIP bord, Tandådalen, Gattar, skidkonferensKonferens, kock i stugan, storstuga, Gattar, fjällkonferens, Jonas i Sälenripjakt, älgjakt, jaga, Sälenfjällen, Scandinavian MountainsLindvallens Fäbod, levande fäbod, café, ponnyridning, aktiviteter för barn, Lindvallen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter