Boka möte i Sälen!

Lindvallens Fäbod, möte, möteslokal, catering, levande fäbod, Lindvallen, konferens

Företag och föreningar, klubbar och sällskap: Boka ert möte på Lindvallens Fäbod. Lindvallens Fäbod erbjuder en genuin fäbodmiljö, en oas, mitt i Lindvallen med fäbodbyggnader från slutet av 1800-talet. I storstugan, på övervåningen finns plats för 50 sittande personer. Här på fäboden finns också en av Europas största timrade lappkåtor med plats för 120 personer.

Ring oss 020-47 25 36 – för att boka ditt möte! Eller skicka ett mejl: jonas@isalen.se

Välj möte med fäbodkaffe och hembakat i vedeldad bakugn, lunch eller middag som kan avnjutas inne eller ute beroende på väderlek och era önskemål. Vi kan också hjälpa er att boka boende!

Kombinera ert möte med aktiviteter för mötesdeltagarna – Fäbodvallen och Lappkåtan är utmärkta miljöer för gruppövningar, team-building aktiviteter, lek och spel. Här finns även Put n’ Take, höghöjdsbana, skjutvall, Skidbackar, Bike park, längdspår, vandringsspår och leder, äventyrsbad, Spa, gym och relax.

Ring oss 020-47 25 36 – så hjälper vi er att skräddarsy ert perfekta möte!

Lindvallens Fäbod, golf, golf i Sälen, Jonas i Sälen, levande fäbod, SälenfjällenLindvallens fäbod, möte, möteslokal, catering, fäbodcafé, Lindvallen, boka möteLindvallens Fäbod, möte, möteslokal, catering, levande fäbod, Lindvallen, konferensLindvallens Fäbod, boka möte, boka en fäbod, konferenslokal, levande fäbod, fäbodcaféLindvallens Fäbod, Put n' Take, konferens, mötesplats, Lindvallen, fäbodcafé, caféLindvallens Fäbod, boka möte, levande fäbod, häst och vagn, konferens i Sälen, Lindvallen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter