Dagkonferens – idealiskt läge, unik miljö

Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, Sälen, konferens i Sälen, Sälenfjällen

Välkommen till Lindvallens Fäbod, en unik plats och inspirerande miljö där hela företaget får plats!

Lindvallens Fäbod – I hjärtat av Lindvallen. Flytta ert möte till storstugans övervåning med sprakande brasa. Plats för 50 sittande. Välj nybakat fikabröd från vedeldad ugn, lunch och middag. Här finns gott om utrymme, ta en pauspromenad på fäbodvallen, hälsa på djuren och njut av den friska fjälluften.

Lappkåtan – På Lindvallens Fäbod ligger vår timrade lappkåta med plats för 120 sittande. Boka kåtan för er dagkonferens. Kåtan är en utmärkt plats för gruppövningar, föreläsningar eller bjud deltagarna på egen After Ski i kåtan.

Lokalproducerat, ekologiskt, närodlat, lokalproducerad mat, Lindvallens FäbodLindvallens Fäbod, fäbodcafé, café, levande fäbod, fäbodar i Sälen, Lindvallen

Vi erbjuder:

  • En unik, vacker, inspirerande mötesmiljö
  • Nära till allt! Mitt i Lindvallen
  • Lokalproducerad mat
  • Flexibilitet, lunch ute eller inne beroende på väder
  • Toppa er dagkonferens med fler upplevelser
  • Kombinera med eget boende eller låt oss hitta den perfekta boendelösningen

Detta ingår:

  • Konferenslokal, möteslokal
  • Förmiddagsfika
  • Lunch inklusive måltidsdryck
  • Eftermiddagsfika

Konferenspaket enligt ovan: 449: – exkl. moms

Priset är baserat på valfri dag 2015-2016 och är beräknat på 50 personer. Priset kan förändras något vid färre antal deltagare.

BE OM OFFERT

Unik & inspirerande miljö!

Levande Fäbod – Vi erbjuder en rad aktiviteter för att toppa er dag t.ex Put n’ Take fiske och lerduveskytte. Fäbodens strategiska läge gör det möjligt att enkelt kombinera hel eller halvdagskonferens med utförsåkning, längd, bowling eller Spa & bad på Experium, ett snöbollskast från fäboden.

Lindvallens Fäbod, möte, möteslokal, catering, levande fäbod, Lindvallen, konferensLindvallens Fäbod, dagkonferens, fjällkonferens, konferens, Lindvallen, fäbodcaféLindvallens Fäbod, golf, golf i Sälen, Jonas i Sälen, levande fäbod, SälenfjällenLindvallens Fäbod, dagkonferens, fjällkonferens, konferens i Sälen, Lindvallen, boka konferensLindvallens Fäbod, levande fäbod, fäbodar i Sälen, sommaröppet, Lindvallen, Jonas i SälenLindvallens Fäbod, konferens i Sälen, dagkonferens, fjällkonferens, lokaproducerat, fäbodcafé, Lindvallen, Jonas i SälenJonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter