Jonas i Sälen Game Fair 2016

Jonas i Sälen Game Fair 2016, jaktmässa, fiskemässa, gamefair, Jocke Smålänning, Jonas i Sälen

Jonas i Sälen Game Fair, så heter den jakt- och fiskemässa som hade premiär i somras. Målet är att besökarna ska lämna mässan med ny kunskap. Första helgen i juni 2016 är det dags för den andra upplagan av mässan.

Köp förköpsbiljett till båda dagarna redan nu, endast 100 kr (150 kr i entrén) för båda dagarna. Betala med Swish. Vårt swishnummer: 1236141022

Initiativtagare till Jonas i Sälen Game Fair är krögaren Jonas Persson, som driver företaget Jonas i Sälen. Älvdalens Utbildningscentrum, som har utbildningar inom naturturism, är med som medarrangör.

  • Mässan är arrangerad av jägare och fiskare för jägare och fiskare och andra som är intresserade inom friluftsliv, hund, mat och hantverk. Vårt mål är att man ska lämna mässan med ny kunskap, säger Christer Persson, projektledare.

Första helgen i juni anordnas jakt- och fiskemässan för andra gången vid Lindvallens fäbod. Precis som förra året så blir det en mix av återförsäljare, föreläsare och clinics inom jakt, fiske och friluftsliv. Nytt för i år är en satsning på ett mat torg och fler lokala hantverkare. Jocke Smålänning kommer tillbaka och lär oss att skjuta, inom fisket är Leif Milling redan klar.  Mässan är familjevänlig och aktiviteter för både stora och små utlovas. Följ oss på Facebook där vi löpande presenterar nya namn. Här bloggar också Joel Björn och berättar för oss om alla de flugbindare som kommer finnas på mässan och dela med sig av sina kunskaper.

– Lokal förankring är viktig för oss och det finns väldigt mycket kunskap i byarna runt Sälen om just jakt, fiske, mat och hantverk. Tanken är att det ska vara en mötesplats där man kan träffas och utbyta kunskaper.

Jakt, fiske, friluftsliv, lokalproducerad mat och hantverk är temat på Game fair-mässan som äger rum första helgen i juni.

Boka 4-5 juni 2016. Bo på SkiLodge Lindvallen, lägenhet 6 bäddar i 2 sovrum precis vid mässområdet. Ta med jakt och fiske vännerna för en upplevelserik weekend i Sälen. Pris/dygn 800 kr inkl.slutstäd. Boka boende på 020-47 25 36.

Lindvallens Fäbod, Game Fair, sommaröppet, Jonas i Sälen, café, fäbod

Jonas i Sälen Game Fair 2016, gamefair, jaktmässa, fiskemässa, gamefair 2016, Jonas i Sälen

gamefair, jakt, fiske, flugfiske, fishing, fly fishing, hunting, Sälenfjällen

Gamefair 2016, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair 2016, jakt, fiske, Jocke Smålänning, flugbindning

Konferens i Sälen, Jonas i Sälen, bo i Sälen, Gattar, Gattarstigen

Läs mer på:

www.jonasisalengamefair.se

Följ oss på Facebook.