Tips i Februari

Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen Game Fair 2016, gamefair 2016, TD Lounge, fäbod, Gattar

Tips från Jonas i Sälen

Häst & Släde på Lindvallens Fäbod. Tisdagar & Fredagar 11.00 – 15.30. Turen kostar 50 kr och tar ca 20 minuter. Behöver ej förbokas. Lindvallens Fäbod Café är öppet alla dagar kl: 10.00 – 16.00. Följ oss på Facebook.

Filmen är från Julmarknaden med Häst & Vagn

Gattar, bo i Sälen, bo i Tandådalen, storstuga, sista minutenGattar, storstuga, konferens, konferens i Sälen, bo i Sälen, fjällkonferens

Grupper & Företag – Sista minuten söndag – torsdag vecka 6, 8, 9, 12 och 13. Prisexempel vecka 9 – 26.336 kr exkl.moms. Läs mer och be om offert.


Gästabud på Fäboden

Gästabud, boka en fäbod, Gästabud på Fäboden, Jonas i Sälen, Östfjällets Fäbod

Jonas i Sälen, boka en fäbod, Gästabud, konferens, middag, fest, catering, högtid

Jonas i Sälen, konferens, Östfjällets Fäbod, upplevelse, middag, fäbod, Sälen, Sälenfjällen

Premiär! Gästabud på Östfjällets Fäbod. Välkommen till Östfjällets Fäbod, en unik plats och inspirerande miljö. Hur tar ni er hit? Längdskidor, vandra, skotersafari eller skotersläde tur och retur Östfjället – Lindvallen 300 kr / person. Vi välkomnar er i stugan, som saknar el, med tända ljus och en sprakande brasa. Här i denna unika miljö avnjuter ni er Dalamiddag.

Östfjällets Fäbod rymmer 24 personer för konferens och 30 personer kan få plats att äta. Här finns bäddar för 13+ personer. På morgonen kommer vi med frukost.

Middag med övernattning på Östfjällets Fäbod. Detta ingår:

  • Ankomst kväll
  • Dalamiddag plus dryckespaket
  • Frukost
  • Slutstädning

Pris enligt ovan 1.437 kr / person. Priset är beräknat på 14 personer och kan förändras något vid färre deltagare.

”så trevligt anordnat och vilken god mat”

Boka en Fäbod med mat & dryck, vi kallar det Gästabud på Fäboden. Ring 0280-333 30 och prata med Jessica så hjälper hon er att skräddarsy ert Gästabud. Skicka mejl.

Lindvallens Fäbod, boka en fäbod,fäbodar i Sälen, levande fäbod, middag på fäbod, fäbodcafeostfjallets_fabod


Jonas i Sälen Game Fair 2016, Game Fair 2016, Jonas i Sälen, jaktmässa, fiskemässa, Lindvallens Fäbod

Jonas i Sälen Game Fair 2016 är en unik mässa på en idealisk plats, Sälenfjällen, Sveriges närmaste fjäll och Lindvallens Fäbod med den genuina fäbodmiljön mitt i Lindvallen med boende på Ski Lodge, Experium med mat och bad och allt annat utbud och service som finns i direkt anslutning till mässområdet. Mässan är famljevänlig med aktiviteter för både stora och små.

Vårt mål med mässan är att man ska lämna mässan med ny kunskap. Flera namn kommer presenteras löpande under våren men redan nu kan vi presentera Leif Milling på fiskesidan och Jocke Smålänning kommer tillbaka och lär oss skjuta. Följ oss på Facebook där Joel Björn bloggar om flugfiske – är det någon gång du också skall bli biten så är det nu.

Lokal förankring är viktigt och det finns mycket kunskap i byarna runt Sälen om just jakt, fiske, mat och hant- verk. Tanken är att Jonas i Sälen Game Fair skall vara en mötesplats där man kan träffas och utbyta kunskaper.

Välkommen till en lärande Jakt & Fiskemässa på en levande fäbod, Lindvallens Fäbod.

Läs mer på www.jonasisalengamefair.se


Jonas i Sälen, Lindalens Fäbod, Kalven runt, längdskidor, skotersafari, skoter, Tandådalen

Här står Jonas Persson själv – Jonas i Sälen – vid Lindalens Fäbod med hunden Zsazsa. Lindalens Fäbod med anor från 1734 ligger vid det klassiska och populära längdspåret Kalven runt i Tandådalen. Nu hoppas vi på mer snö i februari. Längdspåret går att åka men det är inte mer än så och det behövs även mer snö för skoter.
Scrolla ned och titta på resten av bilderna. Dagkonferens, fjällkonferens, bröllop och familjehögtider i unika miljöer med genuin inramning och service utöver det vanliga, jaktlagsresa till Jonas i Sälen Game Fair eller vad du än söker, hör av dig till oss.
Ring 0280-333 30 och prata med Jessica eller skicka ett mejl. Du kan också fylla i en offertförfrågan.
TD Lounge, Tandådalen, Jonas i Sälen, itandadalen
Bröllop på Fäboden, Bröllop i Sälen, bröllop, häst och vagn, Jonas i SälenGattar, storstuga, all inclusive, fäbodpaket, fäbodmiddag, Sälen
Fäbodpaket, Fäbodmiddag, upplevelsemiddag, Gattar, Lindalens Fäbod, Lindvallens FäbodJonas i Sälen, bröllop i Sälen, konferens i Sälen, Östfjällets Fäbod, Sälen, Sälenfjällen
Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod, boka en fäbod, Sälen, Sälenfjällen, bo i Sälen
Gattar, storstuga, konferens, konferens i Sälen, bo i Sälen, fjällkonferens
Lindvallens fäbod, möte, möteslokal, catering, fäbodcafé, Lindvallen, boka möte
storstuga, Gattar, bo i Sälen, bo i Tandådalen, Jonas i SälenJonas i Sälen, boende, konferens, bröllop i Sälen, Lindvallens FäbodJonas i Sälen, Lindvallens Fäbod, fjällkonferens, konferens, dagkonferens, Sälenfjällen, Gattar
Jonas i Sälen Game Fair 2016, jaktmässa, fiskemässa, gamefair, Jocke Smålänning, Jonas i Sälen
Lev väl / Jonas i Sälen
Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter