Låt Jonas fixa en oförglömlig kortvecka i Sälen åt ditt företag, familj och vänner.

Jonas i Sälen, Gattar, konferens, storstuga, bo i Sälen, sista minuten, fjällkonferens, Sälenfjällen

Hör av er till oss med era önskemål: jakt & fiske, boende i storstuga för grupper och företag, konferens, bröllop… vi har lång och bred erfarenhet av ställa till med Gästabud i Sälen som vi kallar det när vi öppnar upp en unik fäbod för dig och dina vänner med mat, dryck, transporter, boende, musik, föreläsare och förstklassigt boende.

Jonas i Sälen, Gattar, fjällkonferens, konferens, bo i Sälen, storstuga, Lindalens Fäbod, SälenFäbodpaket, paket privatpersoner, paket grupper, Gattar, Lindalens Fäbod, bo i SälenLindalens Fäbod, konferens i Sälen, konferens, upplevelsemiddag, fäbodmiddag, Kalven RuntLindvallens Fäbod, konferens, konferens i Sälen, fjällkonferens, fäbodmiddag, upplevelsemiddag

Bilder från skoterutflykt till Lindalens Fäbod för upplevelsemiddag. Aktuella boendeerbjudanden just nu:

Absolut sista minuten söndag – torsdag vecka 16 från 267 kr inkl. moms/person/natt.

Vecka 16 brukar erbjuda fantastisk skidåkning med blå himmel, sol och allt som hör därtill. Vårskidåkning med skön stämning på Tandådalens Wärdshus solterass.

Gattar, storstuga, konferens, bo i Sälen, sista minuten, Tandådalen, Jonas i SälenGattar, storstuga, boende, jacuzzi, Tandådalen, Jonas i SälenTandådalens Wärdshus, afterski, konferens, fjällkonferens, Tandådalen, storstugaGattar, storstuga, konferens, Tandådalen, Jonas i Sälen, boende

Exklusiv storstuga mitt i Tandådalen med 24 bäddar fördelat på 11 unika rum. Gattar är utrustad med en utomhusjacuzzi, vedeldad bastu och relax. Huset är dessutom utrustat med konferensutrustning, stort kök med stort matbord för härligt långa middagar. En härlig lounge med öppen brasa för en trivsamma samtal. Sängarna är bäddade med sängkläder och dunkläder från Canada Goose. Vi erbjuder naturligtvis helpensionslösningar där ni kan få tillgång till en egen kock i stugan.

tandådalens wärdshusGattar, storstuga, Jonas i Sälen, konferens, fjällkonferens, bröllop, Sälenfjällen, SälenKonferens, Jonas i Sälen, Gattar, fjällkonferens, storstuga, bo i Sälen, konferens i Sälen, SälenfjällenGattar, Jonas i Sälen, boende, konferens, fjällkonferens, sista minuten, SälenfjällenJonas i Sälen, Gattar, konferens, fjällkonferens, all inclusive, storstuga, jacuzzi, bastu, boende, SälenfjällenJonas i Sälen, Gattar, storstuga, Sälenaktiviteter, fäbodar, upplevelsemiddag, konferens, Sälen

Läs mer om storstugan Gattar här.

Skicka en offert förfrågan.

Du kan också ringa: 0280-333 30. Jessica hjälper dig att boka din nästa minnesvärda upplevelse i Sälenfjällen.

Konferens, kock i stugan, storstuga, Gattar, fjällkonferens, Jonas i Sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter