Påskägg

Tandådalens Wärdshus, afterksi, Utomhusafterski, Påskfest, Lotta Engberg, Magnus Bäcklund, Gladys del Pilar, Matoma, TD Lounge, Valle

Påsken och Påskfesten i Tandådalen är en av säsongens höjdpunkter. Längre ned hittar du hela påskens program med alla påskägg. The Easter holiday program in English.

Här på Jonas i Sälens sida berättar vi ofta och gärna om de små evenemangen vi gör – som Gästabud för en konferensgrupp med mat och dryck på någon av våra fäbodar. Vi kan bröllop och familjehögtider. Vi skräddarsyr evenemang för vitt skilda grupper, privata och för företag året om i Sälenfjällen. Våra jakt och fiskepaket är ytterligare ett exempel. Just nu har vi fågelhundskurser i april med platser kvar!

Det är i den mindre gruppen arrangörens service och omtanke blir tydlig och helt avgörande för totalupplevelsen av en fjällkonferens eller en familjehögtid. Dukningen, maten, är projektorn på plats, funkar WiFi, hur klär vi oss för häst och slädturen till fjällkyrkan? På vår nya sajt gattar.se för jakt, fiske, konferens och boende i Sälen formulerar vi oss så här:

”Här i Sälen betyder ”gatta” att ta hand om och vårda. Det var så man kallade det när man var på fäboden och skötte om djuren under sommarbetet. Det är så vi vill att du ska känna dig hos oss, omhändertagen, trygg och välkommen. Hos oss kommer du som privatperson eller företagsgäst att få uppleva just denna service och omtanke. Stora som små sällskap – alla är välkomna. För att säkerställa att du kommer att trivas så är skräddarsydda helhetslösningar, gällande naturupplevelser, boende och mat, en självklarhet för oss. Så tveka inte att berätta hur just du vill ha det. Gattar fokuserar på fiske, jakt , naturupplevelser och event i fjällen. Vi paketerar helhetslösningar för dig som gäst, med upplevelser, aktiviteter mat och boende i en fantastisk fjällmiljö. Vi vill kunna erbjuda er ett annat Sälen än skidåkning. Sälen är lättillgängligt och nära något som gynnar våra gästers värdefulla tid. Vi ser fram mot att höra hur just du vill ha din naturturismupplevelse med oss.” Läs mer på gattar.se

Jonas i Sälen, Gattar, konferens, Utomhusafterski, Påsk, Lindvallens Fäbod, fäbodar i Sälen

Det är en underdrift att påstå att vi brinner för det vi gör. När vi finner en lugn stund och sitter själv vid en av våra fäbodar – Lindvallens Fäbod, Lindalens Fäbod och Östfjällets Fäbod – med ljudet från brasan så kommer tankarna: Här är en perfekt plats för möten! Tänk ett Gästabud här för brudpar och familj, kanske med en spelman vid bordet?

Vi får många goda vitsord av våra gäster och när vi ständigt utvecklar vårt koncept ställer vi oss frågan? Kan det vara så att vi får till alla dessa till antalet små – men för gästen ofta stora och minnesvärda stunder – för att vi ibland släpper alla tyglar och ger oss hän för de riktigt stora festerna i Sälenfjällen? Jonas i Sälen Game Fair är ett sådant, om något år. Vi vill växa i en takt så att vi kan säkerställa den kvalitet vi vill ha. Vi blir större och bättre i år än premiäråret förra året. Över ett 50 tal utställare inom jakt, fiske, hund och vildmark. Hela Sverige eliten bland flugbindare på plats. Jocke Smålänning, Ödemarksjägarn och många fler kommer att vara på plats. Läs mer här.

Påsken och framförallt Påskfesten i Tandådalen spelar dock i en egen liga. Fjällvärldens största Utomhusafterski på Långfredagen arrangerar vi år för femtonde året i rad! Vi pratar tusentals och åter tusentals gäster som dansar, sjunger, dricker, äter och umgås i snön framför Tandådalens Wärdshus. Jonas i Sälen är i högsta grad en del av de stora evenemangens Sälen tillsammans med Vasaloppet, Cykelvasan, Fjällkalaset med flera.

Tandådalens Wärdshus, utomhusafterski, afterski, Påskfesten, Lotta Engberg, Magnus Bäcklund, Gladys del Pilar, Jonas i Sälen, Valle

En helikopterbild från Utomhusafterskin 2015. Sök upp Jonas i Sälen oavsett om du föredrar små Gästabud och sällskap eller stora evenemang och fester, eller både och. Påsken i år blir något alldeles extra. Artisterna som är med oss på Långfredagen är Lotta Engberg, Magnus Bäcklund och Gladys del Pilar. Du kan läsa mer här. I år nöjer vi oss inte med detta utan redan dagen efter på Påskafton presenterar Tandådalens Wärdshus tillsammans med Burn, Burn @ the Mountain Snow Party med den norska super DJ’n Matoma. Läs mer här.

Här nedan ser du våra påskägg – allt extra som händer i Tandådalen och Sälen i påsk. Glad Påsk önskar Jonas i Sälen!

The Easter holiday program in English.

SKÄRTORSDAG

 • 15.00 Uteafterski på verandan Tandådalens Wärdshus med PartyPatrullen
 • 22.00 Live i Loungen på TD Lounge med PartyPatrullen. Pianobar är konceptet. Öppet till 01.00

LÅNGFREDAG – FJÄLLVÄRLDENS STÖRSTA UTOMHUSAFTERSKI – TANDÅDALEN

 • 12.00 DJ Altégo kör igång med skön musik
 • 14.00 Valles Påskafterski. Dans, musik och underhållning med Valle
 • 15.00 Lotta Engberg, Magnus Bäcklund, Gladys del Pilar & PartyPatrullen
 • 22.00 Live i Loungen med PartyPatrullen TD Lounge 22.00. Öppet till 01.00

PÅSKAFTON

 • 15.00 Afterski på Tandådalens Wärdshus med PartyPatrullen
 • 19.00 Burn @ the Mountain Snow Party med norska super DJ’n Matoma på utomhusscenen Tandådalen. Warm-up Henri Matisse. Vi får många frågor från våra norska gäster: Följande åldersgränser gäller på Påskafton 26 mars 19.00 – 23.00. 15 år eller i målsmans sällskap på området. Det kommer finnas speciella serveringsområden (barer) där 18 år (leg) gäller. Detta är ett utomhusevent så man kommer att kunna se och höra bra. Ta gärna med öronproppar/skydd.
 • 21.00 Live i Loungen på TD Lounge med Partypatrullen 21:00-22:30 Sedan efterfest efter Matoma och Burn Snow Party med DJ Kim Bauer. Öppet till 02:00.
 • 23.00 Efterfest och Nattklubb på Tandådalens Wärdshus med DJ Altégo. Öppet till 02.00

PÅSKDAGEN

 • 15.00 Afterski på Tandådalens Wärdshus med PartyPatrullen
 • 19.00 Skönt häng med soft loungemusik och goda drinkar på TD Lounge innan midnattsafterskin på Tandådalens Wärdshus fram till 22:00.
 • 22.00 Klassisk Nattafterski med PartyPatrullen på Tandådalens Wärdshus. Öppet till 01.00

ANNANDAG PÅSK MÅNDAG 28/3 – ONSDAG 30/3

 • 15.00 Afterski på Tandådalens Wärdshus med PartyPatrullen

TORSDAG 31 MARS – LÖRDAG 2 APRIL

 • 15.00 Afterski på Tandådalens Wärdshus med Br Haaks

LÄNKAR

Här hittar du mer info om Lotta Engberg, Magnus Bäcklund och Gladys del Pilar.

Här hittar du mer info om Matoma på Påskafton

Här hittar du mer info om Kalven runt och Lindalens Fäbod

Middag i Tandådalen? Boka bord på O’Learys Tandådalen. Tel: 0280 – 333 30

PÅ LINDVALLENS FÄBOD KOMMER OCKSÅ PÅSKEN ATT FIRAS. MER INFO KOMMER MEN HÄR ÄR ETT PAR SMAKPROV. LINDVALLENS FÄBOD ÖPPET ALLA DAGAR 10 – 16. HÄST OCH SLÄDE TISDAG & FREDAG 11 – 15.30. LÄS MER HÄR.

Lindvallens Fäbod, Våfflor, Våffeldagen, Häst och släde, barnaktiviteter, Jonas i Sälen, Lindvallen

Dalahäst, dala häst, Dalarna, Lindvallens Fäbod, barnaktiviteter, Jonas i Sälen, Lindvallen, påsk

Tandådalens Wärdshus, afterski, TD Lounge, utomhusafterski, Lindalens Fäbod, Kalven runt, påskfesten

Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Tandådalen Lounge, afterski, O'Learys Tandådalen, Lindalens Fäbod, Jonas i Sälen, utomhusafterski

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s