Vårskidåkning!

Tandådalens Wärdshus, afterski, TD Lounge, Lindalens Fäbod, Kalven runt, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen

Vårvintern är här och vilken fest vi har framför oss! Det är nu skidåkningen och nöjeslivet är som allra bäst tycker många. Många plusgrader, regn och sol i stora delar av landet men backarna i Sälen är öppna till 24 april så det är hög tid att planera för vintern, för den tid som är kvar av vintern.

  • Vårskidåkning i Tandådalen – vecka 14
  • Vårsol i Tandådalen – vecka 15
  • Vårfest i Tandådalen – vecka 16

Kombinera som du vill, oavsett hur du gör kan vi lova dig vårskidåkning, vårsol och vårfest under de veckorna som är kvar. Scrolla ner och se vårt program för Tandådalen.

  • Lindalens Fäbod har öppet alla dagar 10.30 – 15.00 så länge längdspåret Kalven runt är öppet.
  • Lindvallens Fäbod är öppet måndag-lördag 10.00 – 16.00 t.o.m 23 april

Hela programmet för vecka 14 hittar du här.

Tandådalens Wärdshus, afterski, TD Lounge, O'Learys Tandådalen, Lindalens Fäbod, Kalven runt, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen

Vi har aldrig tidigare haft så mycket livemusik spelningar i Tandådalen som denna säsong. En stor anledning till detta är förstås TD Lounge, Sälens och Tandådalens nya inneställe! Utomhusafterskin med Lotta Engberg, Magnus Bäcklund och Gladys del Pilar var en succé. Påskaftonens redan klassiska event Burn @ the Mountain med Matoma kommer vi minnas länge. Och vi är inte färdiga där. I skrivande stund pågår planeringen för UtomhusHousen som i år kommer slå alla tidigare rekord!

Genuin After Ski mitt i backen hittar du såklart på Tandådalens Wärdshus. Hela bandlistan hittar du här. Så fort vädret tillåter kör vi afterskin på uteverandan. Med reservation för ändringar gäller det mycket uppskattade konceptet att vårt afterski band som spelar på Tandådalens Wärdshus fredag och lördag också spelar Live i Loungen på kvällen på TD Lounge.

Denna vecka är det alltså Live i Loungen med Partypolarna! Fredag & lördag, missa inte det! Denna vecka firar vi Hundfjället som fyller 50 år. Självfallet, som storebror, så gläds vi med Hundfjället. Tack vare förbindelseliften så delar vi på skidåkarna och givetvis tycker vi att Tandådalen-Hundfjället är en oslagbar kombination. I senare inlägg kommer vi berätta mer historik om våra anläggningar och också blicka framåt. Inom ett par år hoppas vi att bli first ski resort på allvar då Sälen-Trysil Airport, hela Scandinavian Mountains dörr till omvärlden, landar sina första plan alldeles bortom Hundfjället.

Vi återkommer med ett mer detaljerat program för helgen. Tills dess nöjer vi oss med att, liksom Ulf Lundell, konstatera att vi trivs bäst när vi är ”ändå såpass nära att jag kan höra festens skratt”.

Helgen 15-16 april, vecka 15, är det Östra Tandådalen och Pulsen som står i blickfånget. Pulsen rymmer som ni kanske vet SkiStarshop med SkiPass försäljning, värmestuga och Café Pulsen med en populär lunchmeny och fullständiga rättigheter. I Östra Tandådalstorget finns ett barnområde med knappliftar, rullband och barnvänliga nedfarter. I barnområdena hittar du även grillplatser, värmestugor och toaletter. I Östra Tandådalen ligger också Tandådalen Snow Park. Helgen 15-16 april blir det åka av då finalerna i Swedish Slopestyle Tour och Swedish Snowboard Series avgörs.

Läs mer om Swedish Slopestyle Tour här.

Läs mer om Swedish Snowboard Series här.

Varför inte sitta på Pulsens stora uteveranda och njuta av tävlingarna. Här vid Pulsen passerar också Kalven runt längdspåret. Läs mer här.

Tandådalen Snow Park, Östra Tandådalen, Pulsen, Café Pulsen, Swedish SlopestyleTour, Swedish Snowboards Series, Kalven runt, Jonas i SälenCafé Pulsen, Pulsen, Östra Tandådalen, Swedish Slopestyle Tour, Swedish Snowboard Series, Snow Park, Jonas i Sälen

15-16 april fredag & lördag, dubbla spelningar med Det Där Bandet! 15.00 Afterski på Tandådalens Wärdshus och 22.00 Live i Loungen på TD Lounge!

Har vi sparat det bästa till sist? Vecka 16 och helgen 22-24 april. Vi tar inga risker utan kör med ett riktigt, riktigt bra afterskiband – PartyPatrullen! PartyPatrullen är i Tandådalen 21-23 april! Den 24 april är det dags för Winter Finale på riktigt: UtomhusHousen 2016! Läs mer här.

Tandådalens Wärdshus, afterski, TD Lounge, Kalven runt, Lindalens Fäbod, Jonas i Sälen

Jonas i Sälen pratar inte generellt om säsongsavslutningar i Sälen. Våra säsongerna går i varandra och Jonas i Sälen har något att erbjuda under hela året.

Aktuellt just nu:

KOMMANDE EVENEMANG OCH FLER TIPS!

Det är mycket på gång runt om i Sälenfjällen i regi av Jonas i Sälen. Här hittar du lite att läsa.

  • Jonas i Sälen arrangerar stora evenemang som Utomhusafterskin och Jonas i Sälen Game Fair men också små Gästabud för dig och ditt företag eller familj och familjehögtid som bröllop. Läs mer här.
  • Bröllop i Sälen, läs mer här.
  • Visste du detta om Lindvallens Fäbod? Läs mer här.
  • Är du intresserad av jakt, fiske, hundar och vildmarksliv? Läs mer här.
  • Starta sommaren i Sälen! Här kan du läsa varför vi tycker det.

4 – 5 juni – Jonas i Sälen Game Fair på Lindvallens Fäbod

www.jonasisalengamefair.se

Efter förra årets premiär förbereder vi oss nu för årets jakt- och fiskemässa. Jonas i Sälen Game Fair är en mässa för dig med jakt, fiske, hund och vildmarksintresse. Utställare, uppvisningar, föreläsningar, tävlingar, barnaktiviteter, mat, dryck och musik kommer presenteras inom kort på facebook.com/jonasisalengamefair. 

Köp förköps biljett till båda dagarna redan nu, endast 100 kr för båda dagarna. Betala med Swish. Vårt swishnummer: 1236141022

För er som vill bo alldeles invid mässområdet har vi ett kanonerbjudande: Bo på SkiLodge Lindvallen, lägenhet 6 bäddar i 2 sovrum precis vid mässområdet. Ta med jakt och fiske vännerna för en upplevelserik weekend i Sälen. Pris/dygn 800 kr inkl.slutstäd. Boka boende på 0280 – 333 30 

Jonas i Sälen Game Fair, Jonas i Sälen, Jocke Smålänning, Lindvallens Fäbod, gamefair 2016

Game Fair, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, Lindvallens FäbodJonas i Sälen Game Fair, Game Fair, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbodgamefair, jaktmässa, fiskemässa, Jonas i Sälen, Lindvallens FäbodJonas i Sälen, gamefair, Jonas i Sälen Game Fair, jakt och fiskemässa


JAKT & FISKEINTRESSERAD? Besök vår nya sajt: Gattar

Läs mer:

www.jonasisalengamefair.se

www.tandadalenswardshus.se

www.itandadalen.se

www.jonasisalen.se

Omslagsfoto från Transtrands Hembygdsförening. Kolorerat av Oscar Wilson.