Lediga solstolar i Tandådalen!

Tandådalens Wärdshus, afterski, Genuin Afterski, vårskidåkning, Jonas i Sälen, vårsol, solstol, ny lift, Mio Express, Sälen

Det hinner bli många soltimmar innan den 24 april då liftarna och backarna stänger i Tandådalen. Vi tänker inte smyga med att vi stänger. Den 24 april dundrar UtomhusHousen igång – i år med större akter än någonsin. Torsdag 21 april till Lördag 23 april spelar PartyPatrullen på Afterskin på Tandådalens Wärdshus och Live i Loungen på TD Lounge. Den 23 april stänger vi Lindvallens Fäbod – en perfekt plats att njuta av vårvintern. Här kan du sitta på en fäll i solen och njuta av bakverk och kokkaffe, höra fågelkvittret och se istapparna droppa. Scrolla ned och se allt som händer.

Tandådalens Wärdshus, afterski, TD Lounge, Lindalens Fäbod, Kalven runt, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen

Grupper och företag, missa inte detta! Lyxa till det, visa att ni är ett snabbfotat företag och kläm in en fjällkonferens, var lite kreativ och lägg ert ledningsgruppsmöte eller workshop i Sälen. Bo i exklusiva storstugan Gattar söndag till onsdag vecka 16. Låt den klara, friska fjälluften inspirera er. Läs mer om absolut sista minuten här!

Joans i Sälen, Gattar, Tandådalens Wärdshus, konferens, storstuga, jacuzzi, Sälen, SälenfjällenJonas i Sälen, Gattar, konferens, storstuga, bo i Sälen, sista minuten, fjällkonferens, Sälenfjällen

Lodge Gattar  är en exklusiv storstuga med 24 bäddar fördelat på 11 unika rum. Lodge Gattar är utrustad med en utomhusjacuzzi, vedeldad bastu och relax. Huset är utrustat med konferensutrustning, stort kök med stort matbord för härligt långa middagar. En härlig lounge med öppen brasa för en trivsamma samtal. Sängarna är bäddade med sängkläder och dunkläder från Canada Goose. Vi erbjuder naturligtvis helpensionslösningar där ni kan få tillgång till en egen kock i stugan. Här bor du om du väljer något av våra upplevelse paket inom Jakt, Fiske, Hund men du kan även som privatperson boka in dig och dina vänner. Även mindre företag väljer detta unika boende i Sälen till sina konferenser. Naturligtvis så kan du addera våra aktiviteter och upplevelser till ditt boende.

Tandådalens Wärdshus, afterski, TD Lounge, Lindalens Fäbod, Kalven runt, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen

Afterski vecka 15

  • fredag-lördag Det Där Bandet + Live i Loungen TD Lounge fredag och lördag

Afterski vecka 16

  • söndag-onsdag Örjan
  • torsdag-lördag PartyPatrullen + Live i Loungen TD Lounge fredag och lördag

När vädret tillåter kör vi på uteverandan på Tandådalens Wärdshus

Tandådalens Wärdshus, afterski, Genuin After Ski, Det Där Bandet, PartyPatrullen, Jonas i Sälen, TD LoungeTandådalens Wärdshus, afterski, Genuin After Ski, PartyPolarna, TD Lounge, Jonas i Sälen

I helgen blir det åka av i Östra Tandådalen då finalerna Swedish Slopestyle Tour och Swedish Snowboard Series körs i Snow Park Tandådalen.

SWEDISH SNOWBOARD SERIES FINAL TANDÅDALEN – läs mer

SWEDISH SLOPESTYLE TOUR FINAL TANDÅDALEN – läs mer

Tandådalens Wärdshus, Pulsen, Café Pulsen, Östra Tandådalen, Snow Park Tandådalen, snowboard, slopestyle, Jonas i Sälen

Östra Tandådalen, Pulsen, Snow park Tandådalen, Swedish Snowboard Series, Jonas i SälenTandådalens Wärdshus, Östra tandådalen, Pulsen, Café Pulsen, Snow Park Tandådalen, snowboard, slopestyle, Jonas i Sälen

På våra sajter www.tandadalenswardshus.se och www.itandadalen.se hittar ni fler anledningar till att paxa en solstol i Tandådalen.

Tandådalens Wärdshus, afterski, Jonas i Sälen, fjällkonferens, skidåkning, Sälen, Sälenfjällen, TD LoungeTandådalens Wärdshus, afterski, Jonas i Sälen, fjällkonferens, skidåkning, Sälen, Sälenfjällen, TD LoungeTandådalens Wärdshus, afterski, Jonas i Sälen, fjällkonferens, skidåkning, Sälen, Sälenfjällen, TD LoungeTandådalens Wärdshus, afterski, Jonas i Sälen, fjällkonferens, skidåkning, Sälen, Sälenfjällen, TD LoungeTandådalens Wärdshus, afterski, Jonas i Sälen, fjällkonferens, skidåkning, Sälen, Sälenfjällen, TD LoungeTandådalens Wärdshus, afterski, Jonas i Sälen, fjällkonferens, skidåkning, Sälen, Sälenfjällen, TD LoungeTandådalens Wärdshus, afterski, Jonas i Sälen, fjällkonferens, skidåkning, Sälen, Sälenfjällen, TD LoungeTandådalens Wärdshus, afterski, Jonas i Sälen, fjällkonferens, skidåkning, Sälen, Sälenfjällen, TD Lounge

KOMMANDE EVENEMANG OCH FLER TIPS!

Det är mycket på gång runt om i Sälenfjällen i regi av Jonas i Sälen. Här hittar du lite att läsa.

  • Jonas i Sälen arrangerar stora evenemang som Utomhusafterskin och Jonas i Sälen Game Fair men också små Gästabud för dig och ditt företag eller familj och familjehögtid som bröllop. Läs mer här.
  • Bröllop i Sälen, läs mer här.
  • Visste du detta om Lindvallens Fäbod? Läs mer här.
  • Är du intresserad av jakt, fiske, hundar och vildmarksliv? Läs mer här.
  • Starta sommaren i Sälen! Här kan du läsa varför vi tycker det.

4 – 5 juni – Jonas i Sälen Game Fair på Lindvallens Fäbod

www.jonasisalengamefair.se

Efter förra årets premiär förbereder vi oss nu för årets jakt- och fiskemässa. Jonas i Sälen Game Fair är en mässa för dig med jakt, fiske, hund och vildmarksintresse. Utställare, uppvisningar, föreläsningar, tävlingar, barnaktiviteter, mat, dryck och musik kommer presenteras inom kort på facebook.com/jonasisalengamefair. 

Köp förköps biljett till båda dagarna redan nu, endast 100 kr för båda dagarna. Betala med Swish. Vårt swishnummer: 1236141022

För er som vill bo alldeles invid mässområdet har vi ett kanonerbjudande: Bo på SkiLodge Lindvallen, Pris lägenhet 6 bäddar, 2 sovrum inkl. slutstädning från 133 kr/person och dygn. Ta med jakt och fiske vännerna för en upplevelserik weekend i Sälen. Boka boende på 0280 – 333 30 

Jonas i Sälen Game Fair, Jonas i Sälen, Jocke Smålänning, Lindvallens Fäbod, gamefair 2016

Game Fair, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, Lindvallens FäbodJonas i Sälen Game Fair, Game Fair, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbodgamefair, jaktmässa, fiskemässa, Jonas i Sälen, Lindvallens FäbodJonas i Sälen, gamefair, Jonas i Sälen Game Fair, jakt och fiskemässa


JAKT & FISKEINTRESSERAD? Besök vår nya sajt: Gattar

Läs mer:

www.jonasisalengamefair.se

www.itandadalen.se

www.tandadalenswardshus.se

www.jonasisalen.se