Tack för säsongen! Sommaröppet!

Vi stänger Lindvallens Fäbod idag för vintersäsongen. Vi har tidigare annonserat 23 april som sista dag men kalendern och vårvintervädret spelar oss ett spratt. Istället laddar vi för åter öppna fäboden 4-5 juni – till Jonas i Sälen Game Fair! Lindvallens Fäbod står för andra året i rad i fokus när vi arrangerar jakt- och fiskemässan i Sälen. Gillar du jakt, fiske, hund och vildmark skall du vara med oss. Läs mer här!

Festplats Fäboden!

Den 4-5 juni är det trångt på fäboden. På övervåningen sitter Sveriges ledande flugbindare och delar med sig av sina kunskaper, till gammal  som ung, till nybörjare som självutnämnt proffs. Ute på fäboden finner du mattorg och lokala hantverkare som både visar upp sitt hantverk och har fina, unika produkter till försäljning. Jonas i Sälen Game Fair är en ny mötesplats för jakt, fiske, hund och vildmarks intresserade. En ny mötesplats för innevånare, näringsliv och föreningar i Malung Sälens kommun, för angränsande kommer och i Sverige och Norge. Här hittar du representation från Rörbäcksnäs till Öje men här möter du också långväga gäster, företag och föreläsare. Jocke Smålänning med 5 världsrekord och 48 gånger Svensk Mästare visar oss hur man skjuter. Ödemarksjägarn, Roger Bäck, underhåller. Roger Bäck har toppat CDONs försäljningslista före världsartister som Bon Jovi och Taylor Swift!

Lindvallens Fäbod, boka möte, boka en fäbod, konferenslokal, levande fäbod, fäbodcaféLindvallens Fäbod, golf, golf i Sälen, Jonas i Sälen, levande fäbod, Sälenfjällen

Sommaröppet på Lindvallens Fäbod!

27 juni till 13 augusti är fäboden sommaröppen måndag-lördag 10.00 – 16.00. En levande fäbod med servering, toppad med Barnens Fäbod tisdagar och fredagar! Läs mer om Barnens Fäbod här.

Barnens Fäbod, Lindvallens Fäbod, sommaröppet, aktiviteter för barn, fäbodcafé, ponnyridning, SälenGetter, kalvar, hästar, ponnyridning, häst & vagn, Lindvallens FäbodLindvallens Fäbod, Barnens Fäbod, aktiviteter för barn, barnvänligt, sommaröppet, Jonas i SälenBarnens Fäbod, Lindvallens Fäbod, aktiviteter för barn, sommaröppet, fäbodar i Sälen, Lindvallen

Lindvallens Fäbod på sommaren erbjuder en rad aktiviteter för såväl gammal som ung. Ponnyridning vissa dagar, brödbak i vedeldade ugnen, Put n Take fiske, meta, minigolf, tipspromenad, försäljning av lokalproducerad mat som ostar, marmelader mm.  Mer info kommer.

Lindvallens Fäbod, fäbodar i Sälen, Lindalens Fäbod, Östfjällets fäbod, levande fäbod, café, fäbodcafé

Gästabud på fäboden!

Fjällkonferens, upplevelsemiddag, företagsevent, föreningsmöte, familjehögtid, bröllop – boka en fäbod! Lindvallens Fäbod är en unik, idealisk plats för möten, företagsevent, bröllop, familjehögtider och upplevelsemiddagar i samband med t.ex en fjällkonferens. Läs mer om hur du skapar och bokar ditt eget evenemang på fäboben här.

Läs mer om bröllop här.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter