Vi ses i Tandådalen!

Tandådalens Wärdshus, afterski, TD Lounge, Tandådalen Lounge, O'Learys Tandådalen, PartyPatrullen, Matoma, Utomhusafterski, UtomhusHousen, Mio Express, Jonas i Sälen

Vi ses i Tandådalen var vårt budskap inför denna säsong. Ett budskap som verkligen gick hem då ni gäster bjudit upp till fest om och om igen under säsongen trots att inte vädret alltid spelat med oss.

Programmet för avslutningsveckan, vecka 16 i Tandådalen hittar ni här.

Vi vill passa på att tacka alla gäster för denna säsong! Vi ses igen säsongen 2016/17!

Vi sågs på plats i Tandådalen, på afterskin och på fjällvärldens största Utomhusafterski, se mer längre ned. Vi sågs också online på nätet, i datorer, läsplattor och mobiler. Våra nya sajter: www.tandadalenswardshus.se och www.itandadalen.se (info/nöjessajt om Tandådalen, Kalven runt, längdåkning, bad, skoter, TD Lounge, Lindalens Fäbod, O’Learys Tandådalen mm) samt www.jonasisalen.se har i år besökts av snart 50000 unika besökare. December med omkring 10000 besökare är ej inräknat. Dessutom har vi sajterna för jakt och fiskemässan: www.jonasisalengamefair.se och nya jakt, fiske, konferens och boende sajten: www.gattar.se

Bakgrunden till att denna säsong blev en succé i Tandådalen börjar med att Skistar bestämmer sig för att satsa i Tandådalen med en ny lift, Mio Express och en rad förbättringar på Tandådalstorget t.ex Valles skidland. Vi, Jonas i Sälen, startade två ställen till denna säsong: O’Learys Tandådalen och TD Lounge.

Tandådalen, Tandådalens Wärdshus, afterski, ny lift, MIO Express, Sälen, Jonas i SälenTandådalens Wärdshus, afterski, Valle, Mio Express, ny lift, Valles skidland, Träffa Valle, barnbacke, Jonas i Sälen

O’Learys Tandådalen har snabbt blivit en etablerad middags restaurang i Tandådalen. Flera gånger har det varit alldeles fullbokat och på O’Learys Tandådalen har vi också sett en rad sportklassiker tillsammans. TD Lounge blev snabbt hela Sälens och Tandådalens nya inneställe. Dart, biljard, Äntligen Onsdag klubb, fantastiska drinkar cocktails, pianobar och Live i Loungen.

Tandådalens Wärdshus, afterski, O'Learys, O'Learys Tandådalen, sportsbar, Jonas i Sälen, Sälen, SälenfjällenTandådalens Wärdshus, afterski, TD Lounge, Tandådalen Lounge, Live i Loungen, Jonas i Sälen, Sälenfjällen

Tandådalens Wärdshus har tagit taktpinnen som Sälens och Tandådalens nöjesmetropol nummer 1. Genuin After Ski mitt i backen med livemusik varje dag gör att Tandådalens Wärdshus är ett ställe att lita på. MåndagsHousen, slutsåld nyårsfest och mycket mer. När vi blickar tillbaka på säsongen kan vi också konstatera att det aldrig tidigare spelats så mycket livemusik i Tandådalen som denna säsong. Våra afterskiband har fått köra hårt, inte minst fredagar och lördagar med dubbla spelningar: Afterski på Tandådalens Wärdshus och senare på kvällen Live i Loungen på TD Lounge.

Fredag 22 april och lördag 23 april är det dags igen för PartyPatrullen – Afterski på Tandådalens Wärdshus och Live i Loungen på TD Lounge.

Tandådalens Wärdshus, afterski, PartyPatrullen, Genuin After Ski, Tandådalen, Jonas i Sälen

Avslutningen, söndag 24 april: UtomhusHousen med Inpetto, Remo Giugni, Johan Axelsson (saxofon), Peter Bogsvenn (elgitarr) och DJ Altégo och över tusen partyglada gäster – SLUTSÅLT!!!

Tandådalens Wärdshus, afterski, UtomhusHousen, Inpetto, inpetto, DJ Altégo, Jägermeister, Mumm, Corona, Burn, Tandådalen

Vi laddar nu för de sista dagarna för denna vintersäsong samtidigt som vi minns några ögonblick. Längre ned kan du läsa om allt som är på gång under barmarkssäsongen och sommaren i Sälen. Ännu en gång tack alla gäster för denna säsong! Vi ses igen säsongen 2016/17!

KOMMANDE EVENEMANG OCH FLER TIPS!

Det är mycket på gång runt om i Sälenfjällen i regi av Jonas i Sälen. Här hittar du lite att läsa.

  • Jonas i Sälen arrangerar stora evenemang som Utomhusafterskin och Jonas i Sälen Game Fair men också små Gästabud för dig och ditt företag eller familj och familjehögtid som bröllop. Läs mer här.
  • Bröllop i Sälen, läs mer här.
  • Visste du detta om Lindvallens Fäbod? Läs mer här.
  • Är du intresserad av jakt, fiske, hundar och vildmarksliv? Läs mer här.
  • Starta sommaren i Sälen! Här kan du läsa varför vi tycker det.

4 – 5 juni – Jonas i Sälen Game Fair på Lindvallens Fäbod

www.jonasisalengamefair.se

Efter förra årets premiär förbereder vi oss nu för årets jakt- och fiskemässa. Jonas i Sälen Game Fair är en mässa för dig med jakt, fiske, hund och vildmarksintresse. Utställare, uppvisningar, föreläsningar, tävlingar, barnaktiviteter, mat, dryck och musik kommer presenteras inom kort på facebook.com/jonasisalengamefair. 

Köp förköps biljett till båda dagarna redan nu, endast 100 kr för båda dagarna. Betala med Swish. Vårt swishnummer: 1236141022

Bo på SkiLodge Lindvallen, lägenhet 6 bäddar i 2 sovrum precis vid mässområdet. Ta med jakt och fiske vännerna för en upplevelserik weekend i Sälen. Pris lägenhet 6 bäddar, 2 sovrum inkl. slutstädning från 133 kr/person och dygn. Boka boende på 0280-333 30

Jonas i Sälen Game Fair, Jonas i Sälen, Jocke Smålänning, Lindvallens Fäbod, gamefair 2016

Game Fair, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, Lindvallens FäbodJonas i Sälen Game Fair, Game Fair, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbodgamefair, jaktmässa, fiskemässa, Jonas i Sälen, Lindvallens FäbodJonas i Sälen, gamefair, Jonas i Sälen Game Fair, jakt och fiskemässa


JAKT & FISKEINTRESSERAD? Besök vår nya sajt: Gattar

Läs mer:

www.jonasisalengamefair.se

www.itandadalen.se

www.tandadalenswardshus.se

www.jonasisalen.se