Vårsol och lunchöppet

Lindvallens Fäbod, lunch, lunchöppet, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair, fäbodcafé, café, Sälen, Lindvallen

Succén fortsätter: Lunchöppet på Lindvallens Fäbod. Denna vecka kommer fäboden bada i solsken. Lunch 11.30 – 14.30. För senaste nytt, följ oss på Facebook.

Lindvallens Fäbod är en levande fäbod som påverkas av väder, vind och mycket annat. Vi är ingen storstads spring, stå och ät lunchhak med fix lunchmeny lagrad i frysen veckor i förväg utan vi letar lokalproducerade råvaror och envisas med våra vedspisar.

  • Måndag 9 maj serverar vi Top blade (Fjäderbladsbog) som vi bakat i ugnen i 12 timmar, sedan stekt i skivor. Till detta serverar vi potatisgratäng och rödvinssås.
  • Under veckan kommer vi servera Renskav med potatismos, korv Stroganoff med ris, Köttfärslimpa med gräddsås och rostad kulpotatis, Lax a la Gäddviken med kokt potatis. Lite beroende på åtgång kommer vi även servera grillbit av högrev.
  • Till lunchen serveras 2-3 sallader: Bön- och linsallader, tomatsallad och grönsallad. Bröd eller vitlöksbröd.

Hjärtligt välkomna, Lev väl, Jonas i Sälen

Lindvallens Fäbod, fäbodar i Sälen, café, Lindvallen, levande fäbod, Jonas i SälenLindvallens Fäbod, lunch, dagens lunch, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair, Lindvallen, café, Sälen

Mitt i Lindvallen ligger Lindvallens Fäbod – en levande fäbod med servering. Vinter och sommaröppet. Första helgen i juni arrangeras Jonas i Sälen Game Fair på Lindvallens Fäbod. Du kan också boka fäboden för företags- och föreningsmöte, konferens- och dagkonferens, företagsevent och familjehögtider som bröllop. Ring: 0280 – 333 30 för bokning och mer info.

Läs mer här:

Sommar på Lindvallens Fäbod – läs här.

Barnens Fäbod – läs här.

Boka en fäbod – läs här.

Jakt, fiske, konferens – läs här.

Jonas i Sälen Game Fair – läs här.

Senaste nytt på fäboden – följ oss på Facebook.

Lindvallens Fäbod, Lindvallen, SkiLodge, Experium, Jonas i Sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter