Lunchmeny vecka 20 Lindvallen Fäbod

Lunch, dagens lunch, lunchöppet, lunchmeny, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa Sälen, fiskemässa Sälen

Värmeböljan är över, för den här gången, så i veckan kan du avnjuta lunchen framför den sprakande, värmande brasan i storstugan.

På fleras begäran kommer här menyn för nästan hela veckan:

  • Måndag: Högrev med Bearnaisesås och Rostad Potatis
  • Tisdag: Hemgjord Lasagne
  • Onsdag: Currygryta på Kycklinglårfilé med Ris
  • Torsdag: Raggmunk med Fläsk och Rårörda Lingon
  • Fredag: Återkommer i veckan

Vi vill passa på och tacka alla som kommit till oss och ätit. Ni har verkligen fått oss att känna oss uppskattade för den mat vi lagar och för att vi har öppet. Ha en fortsatt trevlig helg och Lev väl, Jonas i Sälen

Planeringen och förberedelserna inför nästa stora evenemang på Lindvallens Fäbod är i full gång: Jonas i Sälen Game Fair 4-5 juni. Läs mer nedan.

Lunchöppet, dagens lunch, lunchmeny, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod, jaktmässa i Sälen, fiskemässa i Sälen, Jonas i Sälen Game Fairlunch, lunchmeny, dagens lunch, jaktmässa i Sälen, fiskemässa i Sälen, jakt och fiskemässa, gamefair, Jonas i Sälen Game Fairlunch, dagens lunch, Lindvallens Fäbod, café, fäbodcafé, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair, game fair 2016Lunchöppet, dagens lunch, lunch, Jonas i Sälen, jaktmässa, fiskemässa, Jonas i Sälen Game Fair

Välkommen till Jonas i Sälen Game Fair 4-5 juni på Lindvallens Fäbod.

Träffa Leif Milling på jakt och fiskemässan i Sälen! Leif Milling är flugfiskaren, författaren och fotografen som med böckerna ”Tusen vak”, ”Länge leve Flugfisket” och ”Älskade å” fångat en storpublik. Nu är Leif Milling aktuell med en ny bok: ”Älgkött och peran”, ingen vanlig kokbok.

Leif Milling, flugfiske, älgjakt, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, jakt, fiske, Lindvallen, Sälen

Leif Milling har följt Gimdalens Södra jaktlag med anslaget: Älgjakten är mycket mer än en filé! Leif Milling hade jagat med sin kamera på många jakter. I arkivet fanns bilder från älgjakter då inte mobilen eller pejl på jakthundar sett dagens ljus. Leif Milling själv skriver: Det blev en fantastisk resa. I värmen och skenet från tjärvedsbrasor har jag lyssnat på storskogens män. Berättelser som jag nu kan lämna över till framtiden. Tack alla ni som bjudit på detta! Nu kommer ”Älgkött och peran”, ingen vanlig kokbok! Låt er väl smaka!

Boken släpps nu i maj 2016 och finns på mässan Jonas i Sälen Game Fair. Leif Milling kommer hålla föreläsning och naturligtvis signera böcker.

Jonas i Sälen Game Fair, Leif Milling, Jonas i Sälen, älgkött, älgjakt, jaktmässa, fiskemässa

Till Jonas i Sälen Game Fair kommer också Jocke Smålänning – 48 gånger Svensk Mästare och 5 Världsrekord med Blasé, Zeiss och Norma.

I år kommer du att kunna gå trickskola med Jocke Smålänning på mässan och lära dig skjuta som ett proffs av ett proffs. Naturligtvis kommer Jocke Smålänning att showa för oss nere vis skjutvallen under två dagar. Vi kommer även att träffa Jocke vid föreläsningsscenen där han kommer att lära oss hur han anpassar vapen och levererar snabba skott. Kanske hinner vi prata björnjakt också. Om det är någon som inte vet vem Jocke är så har ni mycket att uppleva under mässan. Ingen Game Fair utan Jocke nämligen.

Jonas i Sälen Game Fair, gamefair, jaktmässa, fiskemässa, Jonas i Sälen, Lindvallen

Mer info om Jocke Smålänning, trickskola och föreläsningarna på Jonas i Sälen Game Fair kommer inom kort.

Läs mer om Jonas i Sälen Game Fair här.

För senaste nytt, följ oss på Facebook.

ENTRÉ

Köp förköps biljett till båda dagarna redan nu, endast 100 kr för båda dagarna.

Betala med Swish. Vårt swishnummer: 1236141022

förköp, boka nu, Jonas i Sälen, Gamefair 2016, Jonas i Sälen Game Fair 2016

(Biljett i entrén 150 kr) Glöm inte skriva ditt namn i meddelande rutan. Skaffa Swish eller läs mer.

Barn upp till 16 år gratis.

BOENDE

Bo på SkiLodge Lindvallen, lägenhet 6 bäddar i 2 sovrum precis vid mässområdet. Ta med jakt och fiske vännerna för en upplevelserik weekend i Sälen. Pris lägenhet 6 bäddar, 2 sovrum inkl. slutstädning från 133 kr/person och dygn. Boka boende på 0280-333 30

HITTA HIT

Jonas i Sälen, Game Fair, Sälen, Dalarna, Sälenfjällen

Jaktmässa, gamefair, jaktmässa i Sälen, fiskemässa, Jonas i Sälen Game Fair, Jocke Smålänning, skytte, Jonas i Sälen, Sälen