Sol i veckan och dagens lunch

Jonas i Sälen Game Fair 2016, jaktmässa, fiskemässa, gamefair, Jocke Smålänning, Jonas i Sälen
Välkommen till Lindvallens Fäbod. Lunch serveras 11.30 – 14.30. Denna vecka, vecka 22, får vi en hel del sol vilket vi skall utnyttja. Det kan bli grillat i slutet av veckan, mer info om det kommer.
  • Måndag Köttbullar med gräddsås & hemgjord potatismos. Serveras med inlagd gurka & rårörda lingon
  • Tisdag Fläskfilé Piccata med ris och tomatsås med mycket kärlek
  • Onsdag Vi hoppas på fint väder, då grillar Jonas lunch utanför fäboden
  • Torsdag & Fredag Håll utkik på Facebook.
Denna vecka är också Game Fair vecka. På lördag och söndag går årets största händelse av stapeln på Lindvallens Fäbod – Jonas i Sälen Game Fair. Vi hoppas du kommer! Det blir något utöver det vanliga. Vi får besökare från hela landet, många kommer bo på SkiLodge Lindvallen. Klockan 16.00 på lördagen spelar den omåttligt populära Roger Bäck Ödemarksjägarn på utohusscenen på fäboden, startskottet för After Fish & Hunt – jägarnas och fiskarnas variant av afterski. Vid Fiskesjön kan du deltaga i fisketävlingar och på skjutvallen showar Jocke Smålänning.

”Jag har jagat uppe i Norrland i Härjedalen och i Skåne…” Nu är du välkommen till Sälenfjällen Roger Bäck Ödemarksjägarn. Här ovan kan ni lyssna till hela låten ”Mil efter mil” – en låt som handlar om Rogers jakt ”Norr och till söder i hela Svea rikets land” och om Roger och hans jakthundars liv och öden.

Välkommen till Sälen 4-5 juni. På scen lördag 4/6 kl: 16.00 Roger Bäck Ödemarksjägarn

Se hela programmet här.

Efter en paus spelar Roger Bäck igen på Lindvallens Fäbod. Vi kallar det After Fish & Hunt. Mingel, mat, musik och givetvis vår Gamefair Lageröl.

Roger Bäck, Ödemarksjägarn, Sälen, jaktmässa, fiskemässa, Jonas i Sälen Game Fair, Jocke Smålänning, gamfair

Välkommen till Sälen 4-5 juni – en mässa av jägare och fiskare för jägare och fiskare, en mässa för dig med hund och vildmarksintresse och en mässa för hela familjen. Se vårt unika boendeerbjudande längre ned på sidan.

Roger Bäck, Ödemarksjägarn, Sälen, jaktmässa, fiskemässa, Jonas i Sälen Game Fair, Jocke Smålänning, gamfair

Roger Bäck, Ödemarksjägarn, Sälen, jaktmässa, fiskemässa, Jonas i Sälen Game Fair, Jocke Smålänning, gamfair

Jonas i Sälen Game Fair 4-5 juni

  • Jocke Smålänning show och skytteskola
  • Leif Milling föreläser om flugfiske, foto och sin nya kokbok ”Älgkött och peran”
  • På scen: Roger Bäck Ödemarksjägarn
  • Lokala hantverkare, mattorg, en unik fäbodmiljö, fantastisk fjällmiljö, ett 60 tal utställare inom jakt, fiske, hund och vildmark, prova på stationer, fisketävlingar och mycket, mycker mer. OBS! Långhelg, måndagen den 6 juni efter mässan är röd dag, Sveriges nationaldag.

Hela programmet hittar du här.

Boende, skjutvall, fiskesjön – allt samlat på samma ställe. Lindvallens Fäbod, en unik fäbod på fjället.

Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, Ski Lodge, Experium, Sälen, Jonas i Sälen, Jocke Smålänning, Ödemarksjägarn

Välkommen till Jonas i Sälen Game Fair 4-5 juni i Sälen – en jakt, fiske, hund och vildmarksmässa för hela familjen, vännerna, jaktlagen, fiskepolarna, hundklubben.

Entré endast 100 kr för båda dagarna vid förköp! Entré endast 150 kr för båda dagarna vid betalning på plats. Det är prisvärt, jämför oss gärna.

Betala med Swish. Vårt swishnummer: 1236141022 

(Biljett i entrén 150 kr) Glöm inte skriva ditt namn i meddelande rutan. Skaffa Swish eller läs mer. Barn upp till 16 år gratis.

förköp, boka nu, Jonas i Sälen, Gamefair 2016, Jonas i Sälen Game Fair 2016

Boendeerbjudande: Bo på SkiLodge Lindvallen, lägenhet 6 bäddar i 2 sovrum precis vid mässområdet. Ta med jakt och fiske vännerna för en upplevelserik weekend i Sälen. Pris lägenhet 6 bäddar, 2 sovrum inkl. slutstädning från 133 kr/person och dygn. Boka boende på 0280-333 30

Ski Lodge är ett bekvämt och hemtrevligt lägenhetshotell med det lilla extra och originalet bland svenska ski lodges, byggd med inspiration från den svenska fjällvärlden och den amerikanska lodgetraditionen.

En standardlägenhet har sex sovplatser fördelat på två rum med smarta lösningar och vackra material. Det ena sovrummet har en dubbelsäng och det andra två moderna våningssängar. Rummet med våningssängar går enkelt att dela av med en skjutvägg för att skapa två mindre sovrum. Perfekt för familjer eller för att bekvämt rymma tre konferensgäster i varsitt rum. Vi har även lägenheter som är anpassade för personer med funktionsnedsättningar, dessa lägenheter har fyra bäddar fördelade på två sovrum.

Alla lägenheter och sviter har badrum (lägenheterna har ett och sviterna två) och ett kombinerat kök och allrum. Köksutrustning: Spis med keramikhäll, micro, diskmaskin, kylskåp, kaffebryggare, brödrost, vattenkokare. Slutstädning ingår i priset.

Här finns också Kabel-tv, Wifi, Sony Playstation 3 och tillgång till gemensam bastu.

SkiLodge Lindvallen, SkiLodge, Experium, Skistar, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair 2016

SkiLodge Lindvallen ligger idealiskt endast ett stenkast från entrén till Jonas i Sälen Game Fair. Invid SkiLodge ligger även ICA Lindvallen med uttagsautomat och alldeles invid ligger Experium.

På Experium är följande öppet under gamefair helgen: Äventyrsbadet, Saunavärlden, Bowling, O’Learys och Wayne’s Coffee.

Boka boende på 0280-333 30

Gamefair 2016, Experium, bowling, SkiLodge, Lindvallen, Sälen, barn, barnaktiviteterJonas i Sälen Game Fair 2016, Experium, Äventyrsbad, barn, barnaktivitet, Saunavärlden, SkiLodge, gamefair 2016

Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2016, Jonas hunting, jaktmässa, fiskemässa, Lindvallens Fäbod, Sälen, SälenfjällenJonas i Sälen Game Fair, targetbana, jaktstig, björn, älg, Hunting Assistance, Öje jaktskytteklubb, Lindvallens Fäbod, Sälen jaktmässa

Jonas i Sälen Game fair 2016, Game Fair 2016, Jonas i Sälen