Vi ses på lördag och söndag – jakt och fiskemässan!

Jaktmässa, Fiskemässa, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair, Sälen, mässa i Sälen, jakt, fiske, hund, vildmark, Lindvallens Fäbod,

Ingen dagens lunch idag – Vi förbereder Lindvallens Fäbod för årets fest – Jonas i Sälen Game Fair! Välkomna att äta både lunch, bruch, fika, mellis och After Fish & Hunt mat och dryck i helgen.

I baren hittar du vårt eget mässöl – i år en ljus lager som Sälens Fjällbryggeri tagit fram. För senaste nytt om matnyheter på mässan följ oss på Facebook. Läs allt om jakt och fiskemässan här.

Mat som finns att köpa på mässområdet är:

  • Korv med bröd
  • Högrevsburgare
  • Hjortskavs wrap
  • Kolbulle
  • Rökt Rensktes wrap
  • Öl, dryck kaffe

Inne i Storstugan finns Våfflor och fika.

Jonas i Sälen, gamefair, Lindvallens Fäbod, café, mattorg, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, SälenfjällenJaktmässa, Fiskemässa, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair, Sälen, mässa i Sälen, jakt, fiske, hund, vildmark, Lindvallens Fäbod,Jonas i Sälen Game Fair, Lindvallens Fäbod, SälenJonas i Sälen Game Fair, Jonas i SälenJaktmässa, Fiskemässa, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair, Sälen, mässa i Sälen, jakt, fiske, hund, vildmark, Lindvallens Fäbod,Lindvallens Fäbod, jaktmässa, fiskemässa

ENTRÉ & ÖPPETTIDER – läs mer här

PROGRAM & KARTA – läs mer här

Jonas i Sälen Game Fair Lager – årets mässöl 2016 framtaget av Sälens Fjällbryggeri

Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, gamefair lager, lager öl, öl, Sälens Fjällbryggeri, gamefair, Lindvallens FäbodRoger Bäck, Ödemarksjägarn, Sälen, jaktmässa, fiskemässa, Jonas i Sälen Game Fair, Jocke Smålänning, gamfair

Roger Bäck Ödemarksjägarn spelar på Lindvallens Fäbod utomhusscen kl: 16.00 på lördagen. Utställarna stänger sina stationer/montrar 17.00. Entré till mässområdet endast 100 kr vid förköp för båda dagarna. 150 kr i entrén för båda dagarna. Vi tar kort och kontant. Läs mer här. Uttagsautomat finns ett par hundra meter ifrån entrén vid ICA Lindvallen samt i Sälens by.

Efter ca en timmes paus där vi minglar på fäbodvallen går Roger Bäck upp och spelar igen innan vi stänger mässområdet. Beräknat till ca 19.00 – 20.00 beroende på väder och publik.

Läs mer om Lindvallens Fäbod och Jonas i Sälen här.

Allt fler upptäcker en oslagbar kombination – Jonas i Sälen mat & dryck i unika matsalar (vi kallar det Gästabud) för dig och dina vänner på en skräddarsydd jakt eller fiskeweekend, en fågelhundskurs eller flugfiskekurs med boende på Gattar Lodge eller Östfjällets Fäbod på Sveriges närmsta fjäll, Sälenfjällen. Läs mer här.

Jonas i Sälen, Gästabud, Östfjällets Fäbod, Gattar, Gattar Lodge, jakt, fiske, flugfiskekurs, fågelhundskurs, SälenÖstfällets Fäbod, Jonas i Sälen, Gästabud, Gattar, Gattar Lodge, Sälenfjällen, jaktpaket, fiskepaket, Scandinavian MountainsRipa, ripjakt, skogsfågeljakt, toppfågeljakt, jaktmark, fågelhund, fjäll, Sälen, Jonas i SälenJaktmässa, Fiskemässa, game fair, Sälen

Ödemarksjägarn, Roger Bäck, björn, varg, Jaktmässa, Fiskemässa, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair, Sälen, mässa i Sälen, jakt, fiske, hund, vildmark, Lindvallens Fäbod,

Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2016, Jonas hunting, jaktmässa, fiskemässa, Lindvallens Fäbod, Sälen, Sälenfjällen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter