Tack för i helgen – Vi ses 27 juni!

Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, jaktmässa, fiskemässa, café, lunch, sommaröppet, barnaktiviteter, familjeaktiviteter, levande fäbod, lokalproducerat, Sälen

Ingen lunch på Lindvallens Fäbod idag. Välkommen tillbaka måndagen den 27 juni då vi öppnar för sommaren! Sommaröppet 27 juni – 13 augusti, måndag – lördag kl: 10.00 – 16.00.

Sommaröppet med lunchrestaurang, fäbodcafé, en levande fäbod med djur och massor av aktiviteter för hela familjen. Ponnyridning och häst & vagn – för bokning och tider se Facebook.

Mete och Put and Take fiske. Barnen kan få måla sin egen Dalahäst och givetvis Barnens Fäbod. Mer info om Barnens Fäbod och om vilka djur som kommer till oss i sommar kommer snart.

Kom ihåg – Du kan alltid boka Lindvallens Fäbod för föreningsmöte, dagkonferens eller kanske en sommaravslutning med ert företag? På Lindvallen Fäbod kan vi skräddarsy ett paket med mat och fika och här finns möjligheter till en rad aktiviteter. Fäboden rymmer ca 65 personer och är den perfekta platsen för bröllop, fester eller konferenser. Är ni ett större sällskap flyttar vi ut till Lappkåtan.

Hos oss bokar du inte en familjehögtid, ett företagsevent eller föreningsmiddag – hos oss bokar du ett Gästabud på Fäboden! Kontakta oss så förklarar vi skillnaden: boka@isalen.se eller ring 0280 – 333 30.

Vi vill också passa på att tacka alla besökare och utställare för årets Jonas i Sälen Game Fair. Årets mässa, den andra i ordningen, tog ett stort kliv. Nu laddar vi om för Jonas i Sälen Game Fair 2017 – alltid första helgen i juni.

Vi återkommer med mer bilder och filmer från årets mässa och nyheter kring årets sommar på Lindvallens Fäbod.

Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, jaktmässa, fiskemässa, café, lunch, sommaröppet, barnaktiviteter, familjeaktiviteter, levande fäbod, lokalproducerat, SälenLindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, jaktmässa, fiskemässa, café, lunch, sommaröppet, barnaktiviteter, familjeaktiviteter, levande fäbod, lokalproducerat, SälenLindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, jaktmässa, fiskemässa, café, lunch, sommaröppet, barnaktiviteter, familjeaktiviteter, levande fäbod, lokalproducerat, SälenLindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, jaktmässa, fiskemässa, café, lunch, sommaröppet, barnaktiviteter, familjeaktiviteter, levande fäbod, lokalproducerat, SälenLindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, jaktmässa, fiskemässa, café, lunch, sommaröppet, barnaktiviteter, familjeaktiviteter, levande fäbod, lokalproducerat, SälenLindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, jaktmässa, fiskemässa, café, lunch, sommaröppet, barnaktiviteter, familjeaktiviteter, levande fäbod, lokalproducerat, SälenLindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, jaktmässa, fiskemässa, café, lunch, sommaröppet, barnaktiviteter, familjeaktiviteter, levande fäbod, lokalproducerat, SälenLindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, jaktmässa, fiskemässa, café, lunch, sommaröppet, barnaktiviteter, familjeaktiviteter, levande fäbod, lokalproducerat, Sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter