Fiskenyheter i Sälen

fiskenyheter, sälenfiske, upplevelse fiske, flugfiske dalarna, flugfiskekurs, fiskeäventyr, barnaktivitet, put and take, fiskesjö, Jonas i Sälen

Fiskenyheter, läs mer nedan eller här. Först ett par nyheter:

Vinnare av tipspromenaden på Jonas i Sälen Game Fair 2016 – Patrik Qvicker – Grattis! Patrik vinner en fin flugask från Asklasse. Patrik hade alla 10 rätt och gissade närmast antal flugor 24 av 30.

Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, Sälen, jakt, fiske, hund, vildmark, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod

Den märkta fisken fångades aldrig i Fiskesjön under jakt och fiskemässan. Är den kvar där tror ni? Tipsa oss gärna via E-post.

Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, Sälen, jakt, fiske, hund, vildmark, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod

Hela sommaren kan du fiska i Fiskesjön i Lindvallen. Lindvallens Fäbod har sommaröppet 27 juni till 13 augusti. Måndag till lördag 10.00 – 16.00. Läs mer här. Fiskekort kan du köpa på Circle K/Statoil Lindvallen och på Lindvallens Fäbod.

Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, Sälen, jakt, fiske, hund, vildmark, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod

För den som önskar mer fiskeäventyr eller utveckla sitt fiske genom en flugfiskekurs har vi ett brett och intressant utbud av paket och kurser på gattar.se.

flugfiske, flugfiske Sälen, fiske Dalarna, flugfiskekurs, fly fishing, fishing sälen, sportfiske sälen, fjällfiske, Jonas i Sälen, Sälenfjällen

Vi på Gattar älskar att fiska och vi vill gärna dela den känslan med dig, som gäst hos oss. Vi kan erbjuda något både för dig som nybörjare, proffs, privat- och företagskund. Att fiska är för oss en livsstil som vi lever fullt ut och det vill vi att du ska känna som gäst hos oss. Vi erbjuder exklusiva flugfiskepaket för den erfarne fiskaren till nybörjarkurser i flugfiske. Det passar även utmärkt att du som företagare lägger din konferens eller tar med dina kunder till våra upplevelser Tillsammans med oss kan du uppleva skräddarsydda fiskeupplevelser, äta gott och bo exklusivt i fjällmiljö.

Västerdalälven ett frekvent besöksmål av oss och våra gäster. Här fångar vi Harr, och Öring i strömmarna och Gäddan i lugnare partier. Ett speciellt ställe som vi fiskar är Hällaområdet som är ett naturreservat med gott om harr och öring. Från stranden är det svårt att komma åt alla platser så därför använder vi pontonbåtar att förflytta oss med. I området hittar vi även andra mindre strömmande vatten och tjänar. Vi erbjuder även helikopter lyft till mer avlägsna platser i fjällområdet. Våra guider visar dig gärna sina smultronställen.

Flugfiskekurs: nybörjare | fortsättning | avancerad

Fiskeäventyr: 

fiske sälen, fiske dalarna, fishing sälen, fly fishing, sälenfiske, Jonas i Sälen, fishing scandinavian mountains, fiskekurs, flugfiskekurs

Välkommen att finna fiskelyckan i Sälen i sommar!

Här kommer du hitta allt om fiske i Sälen: gattar.se/fiske och jonasisalen.se