Sommaröppet Lindvallens Fäbod

Jonas i Sälen, sommaröppet, levande fäbod, Sälen, barnaktiviteter, familjeaktiviteter, lunch, café, ponnyridning, put and take

Måndagen den 27 juni öppnar vi för sommaren på Lindvallens Fäbod. Öppet måndag till lördag 10.00 – 16.00, 27 juni till 13 augusti.

Lindvallens Fäbod ligger mitt i Lindvallen och erbjuder något för alla i hela familjen. Vi erbjuder:

  • Lunchrestaurang – meny läggs upp löpnade på facebook.
  • Fäbodcafé. Vi serverar bl.a våfflor med grädde & hjortronsylt på bär från Sälenfjällen
  • Barnens Fäbod där barnen får träffa djuren. Läs mer här. Boka på 0280 – 333 30
  • Put and take fiske. Du köper fiskekort och lånar spön hos oss.
  • Ponnyridning. Aktuella tider, se facebook.

Fler aktiviteter är mingolf, femkamp, måla din egen Dalahäst mm. På Lindvallens Fäbod kan du även handla lokalproducerade ostar mm från Lantbackens gårdsmejeri. Vissa dagar i veckan bakar vi bröd för försäljning i vedeldad ugn.

Lindvallens Fäbod, våfflor, café, fäbod, fäbodcafé, Lindvallen, Jonas i Sälenfiskenyheter, sälenfiske, upplevelse fiske, flugfiske dalarna, flugfiskekurs, fiskeäventyr, barnaktivitet, put and take, fiskesjö, Jonas i SälenJonas i Sälen, sommaröppet, levande fäbod, Sälen, barnaktiviteter, familjeaktiviteter, lunch, café, ponnyridning, put and takeJonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, Sälen, jakt, fiske, hund, vildmark, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod

För senaste nytt från Lindvallens Fäbod under sommaren, följ oss på Facebook.

Bröllop i Sälen? Skidkonferens? Höstkonferens? Familjehögtid? Boka en fäbod och boende i storstuga. Vi hjälper dig att sy ihop en unik, minnsevärd fjälluplevelse. Läs mer här.

Hör av er till oss med era önskemål: jakt & fiske, boende i storstuga för grupper och företag, konferens, bröllop… vi har lång och bred erfarenhet av ställa till med Gästabud i Sälen som vi kallar det när vi öppnar upp en unik fäbod för dig och dina vänner med mat, dryck, transporter, boende, musik, föreläsare och förstklassigt boende.

Jakt & Fiske – unika jakt och fiskepaket, kurser och utbildningar i Sälenfjällen med boende på Gattar. Läs mer här.

BE OM OFFERT

Jonas i Sälen, konferens i Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, storstuga, dagkonferens, boende, Lindalens Fäbod, jakt, fiske, DalarnaBröllop, bröllop i Sälen, Östfjällets Fäbod, Jonas i Sälen, häst och vagnJoans i Sälen, Gattar, Tandådalens Wärdshus, konferens, storstuga, jacuzzi, Sälen, SälenfjällenKonferens i Sälen, jaktresa, fiskeresa, fiskeäventyr, fjällfiske, jaga i fjällen, älgjakt, ripa, ripjakt, hundkursJonas i Sälen, konferens i Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, storstuga, dagkonferens, boende, Lindalens Fäbod, jakt, fiske, DalarnaJonas i Sälen, konferens i Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, storstuga, dagkonferens, boende, Lindalens Fäbod, jakt, fiske, DalarnaAll Inclusive, storstuga, bo i Sälen, bo tillsammans, lodge, ski lodge, GattarKonferens, kock i stugan, storstuga, Gattar, fjällkonferens, Jonas i Sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter