Jobba hos oss – Jonas i Sälen

Jonas i Sälen, jobba hos oss, arbetsledare, driftsansvarig, årets företagare, Sälen, Tandådalens Wärdshus, besöksnäring, Trysil, Idre, Skistar

Driftsansvariga och arbetsledare. Ta nästa steg i karriären hos oss?

Jobba hos oss? Jonas i Sälen, årets företagare 2016 i Malung Sälen, driver flera restauranger, caféer, boende, konferens, catering, städ mm från Lindvallen till Tandådalen. Vi växer både vintersäsong och året om. Du är erfaren, har social kompetens, förmåga att ta ansvar, egna initiativ, samarbetsförmåga, att få saker gjorda och att få människor att le.

Vi tror att du finns i närheten men begränsas på ditt nuvarande jobb? Eller att du jobbar i besöksnäringen i någon av Sveriges andra fjälldestinationer? Kanske har du erfarenhet från utländska resorts?

Fyll i vårt formulär/intresseanmälan och berätta kort om dig själv. Du behöver inte skicka in CV i detta läge.

Välkommen med din ansökan!

Rekryterig sker löpande.

 Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter