Välkommen till Lindvallens Fäbod!

Sommaröppet, barnaktivitet, familjeaktivitet, ponny, ponnyridning, levande fäbod, café, lunch, Sälen, Sälenfjällen, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod

Vi har sommaröppet måndag – lördag, kl: 10.00 – 16.00 från måndag 27 juni till 13 augusti.

Barnens Fäbod, Lindvallens Fäbod, sommaröppet, aktiviteter för barn, fäbodcafé, ponnyridning, Sälen

Lindvallens Fäbod ligger mitt i Lindvallen och erbjuder något för alla i hela familjen. Vi erbjuder:

  • Fäbodcafé. Vi serverar bl.a våfflor med grädde & hjortronsylt på bär från Sälenfjällen
  • Barnens Fäbod där barnen får träffa djuren. Läs mer här. Boka på 0280 – 333 30
  • Put and take fiske. Du köper fiskekort och hyr spön hos oss.
  • Ponnyridning. Aktuella tider, se facebook.
  • Lunchrestaurang – prova vår kolbulle med fläsk och rårörda lingon.

Fler aktiviteter är mingolf, femkamp, måla din egen Dalahäst mm. På Lindvallens Fäbod kan du även handla lokalproducerade ostar mm från Lantbackens gårdsmejeri. Vissa dagar i veckan bakar vi bröd för försäljning i vedeldad ugn.

Hitta till Lindvallens Fäbod. Fäboden ligger i hjärtat av Lindvallen. Entrén finner du nedanför Ski Lodge vid den stora parkeringen bakom ICA Lindvallen. Kommer du i bil parkerar du bakom ICA, nedanför Ski Lodge. Kommer du gående eller cyklande finns ännu en entré, vänster sida om du åker från ICA Lindvallen mot Statoil. Håll utkik, inne i skogsdungen mellan träden kan du se fäboden med alla uthus och härbren. Området är inhägnat med en gärdsgård.

För senaste nytt från Lindvallens Fäbod under sommaren, följ oss på Facebook.

Summer hours, lunch restaurant, cafe, Dala horse, pony rides, angling, fishing, visit Sälen, Dalarna

Bröllop i Sälen? Skidkonferens? Höstkonferens? Familjehögtid? Boka en fäbod och boende i storstuga. Vi hjälper dig att sy ihop en unik, minnsevärd fjälluplevelse. Läs mer här.

Hör av er till oss med era önskemål: jakt & fiske, boende i storstuga för grupper och företag, konferens, bröllop… vi har lång och bred erfarenhet av ställa till med Gästabud i Sälen som vi kallar det när vi öppnar upp en unik fäbod för dig och dina vänner med mat, dryck, transporter, boende, musik, föreläsare och förstklassigt boende.

Jakt & Fiske – unika jakt och fiskepaket, kurser och utbildningar i Sälenfjällen med boende på Gattar. Läs mer här.

BE OM OFFERT

Jonas i Sälen, konferens i Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, storstuga, dagkonferens, boende, Lindalens Fäbod, jakt, fiske, DalarnaBröllop, bröllop i Sälen, Östfjällets Fäbod, Jonas i Sälen, häst och vagnJoans i Sälen, Gattar, Tandådalens Wärdshus, konferens, storstuga, jacuzzi, Sälen, SälenfjällenKonferens i Sälen, jaktresa, fiskeresa, fiskeäventyr, fjällfiske, jaga i fjällen, älgjakt, ripa, ripjakt, hundkursJonas i Sälen, konferens i Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, storstuga, dagkonferens, boende, Lindalens Fäbod, jakt, fiske, DalarnaJonas i Sälen, konferens i Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, storstuga, dagkonferens, boende, Lindalens Fäbod, jakt, fiske, DalarnaAll Inclusive, storstuga, bo i Sälen, bo tillsammans, lodge, ski lodge, GattarKonferens, kock i stugan, storstuga, Gattar, fjällkonferens, Jonas i Sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter