Ponnyridning Lindvallens Fäbod • Pony rides • Ponyreiten • Ponyrijden

Ponnyridning, ponny, hästar, bran, barnaktiviteter, ponyrijden, Ponyreiten, pony rides, children's activity, Lindvallens Fäbod, lindvallen, Sälen, Jonas i Sälen

Här står Rasmus och väntar på dig! Ponnyridning för barn måndag till lördag kl 11.00 – 12.30 och 13.30 – 15.00. Pris 50 kr. Lindvallens Fäbod med servering och massor av aktiviteter för hela familjen är öppet måndag till lördag kl 10.00 – 16.00. Välkommen!

Unik fäbodmiljö. Café med våfflor och bakverk. Lokala specialiteter som kolbulle med fläsk och rårörda lingon. Minigolf, femkamp, put and take fiske, måla din egen Dalahäst och Barnens Fäbod.

Jonas in English, contact, stay in Sälen, hunting, lodge Here is Rasmus waiting for you! Pony rides for children from Monday to Saturday from 11:00 to 12.30 and 13:30 to 15:00. Price 50 SEK. Lindvallens famr hill pastures with refreshments and plenty of activities for the whole family is open Monday to Saturday from 10:00 to 16:00. Welcome!

Unique summer pasture. Café with waffles and pastries. Local specialties over open fire with pork. Mini golf, pentathlon, put and take fishing, paint your own Dala Horse and Chidren’s Farm Hill Pasture.

Fishing – Read more.

German, Jonas i Sälen, Jagd, Jagd im Schweden, Elchjagd, birk, birkjagd Hier ist Rasmus und warten auf Sie! Ponyreiten für Kinder von Montag bis Samstag von 11:00 bis 12:30 Uhr ind 13:30 – 15:00. Preis 50 SEK. Lindvallens Weiden mit Erfrischungen und viele Aktivitäten für die ganze Familie ist von 10:00 bis 16:00 Uhr bis Samstag geöffnet Montag. Hertzlich Willkommen!

Einzigartige Sommerweide. Café mit Waffeln und Gebäck. Lokale Spezialitäten über offenem Feuer mit Schweinefleisch. Minigolf, pentathlon, setzen und sich zu fischen, malen Sie Ihr eigenes Dala Pferd und Kinder Weide.

Angeln – mehr lesen.

Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod, Sälen, Sälenfjällen, Lindalens Fäbod Hier is Rasmus en voor u klaar! Ponyrijden voor kinderen van maandag tot en met zaterdag van 11:00 tot 12:30 uur en 13:30 – 15:00. Prijs 50 SEK. Lindvallens weilanden met een drankje en tal van activiteiten voor het hele gezin is geopend van maandag tot zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Welkom!

Unieke zomerweiland. Café met wafels en gebak. Lokale specialiteietn over open haard met varkensvlees. Minigolf, vijfkamp, zetten en uit te vissen, verf je eigen Dala horse and Children’s Pasture.

Visvangst – lees verder.

Lindvallens Fäbod, Lindvallen, SkiLodge, Experium, Jonas i Sälen

Jonas i Sälen, Lindvallen, Lindvallens Fäbod, servering, café, våfflor, fäbodcafé, levande fäbod, Dalarna, Sweden

Rasmus kompis heter Pontiac.

Jonas i Sälen, Lindvallen, Lindvallens Fäbod, servering, café, våfflor, fäbodcafé, levande fäbod, Dalarna, Sweden

Sommaröppet, barnaktivitet, familjeaktivitet, ponny, ponnyridning, levande fäbod, café, lunch, Sälen, Sälenfjällen, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod

Välkommen att hälsa på mig! Rasmus

Sommaröppet, barnaktivitet, familjeaktivitet, ponny, ponnyridning, levande fäbod, café, lunch, Sälen, Sälenfjällen, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter