Sommarlov i Sälen

Sommaröppet, Lindvallens Fäbod, sommarlov, barnaktiviteter, familjeaktiviteter, våfflor, fiske, ponnyridning, Sälen, Jonas i Sälen

Lindvallens Fäbod är den perfekta platsen att besöka under barnens sommarlov. Vi har sommaröppet måndag – lördag, kl: 10.00 – 16.00 till 13 augusti.

Barnens Fäbod, Lindvallens Fäbod, sommaröppet, aktiviteter för barn, fäbodcafé, ponnyridning, Sälen

Lindvallens Fäbod ligger mitt i Lindvallen och erbjuder något för alla i hela familjen. Vi erbjuder:

  • Fäbodcafé. Vi serverar bl.a våfflor med grädde & hjortronsylt på bär från Sälenfjällen
  • Barnens Fäbod där barnen får träffa djuren. Barnens Fäbod på Lindvallens Fäbod – tisdagar och fredagar. En barnaktivitet på 1,5 timma fär barnen får vara med och ta hand om djuren och ge dem mat för kvällen. Aktiviteten avslutas med fika inne i storstuga. Pris 165 kr. Anmäl ditt barn vid kassan i storstugan eller ring 0280 – 333 30.
  • Put and take fiske. Du köper fiskekort och hyr spön hos oss. Put and take fiske i Lindvallen. Fiskesjön ligger ca 300 meter från fäboden. Fiska i Lindvallen är den perfekta sommaraktiviteten för hela familjen.
  • Ponnyridning för barn måndag till lördag kl 11.00 – 12.30 och 13.30 – 15.00. Pris 50 kr.
  • Lunchrestaurang – prova vår kolbulle med fläsk och rårörda lingon.

Fler aktiviteter är mingolf, femkamp, måla din egen Dalahäst mm. På Lindvallens Fäbod kan du även handla lokalproducerade ostar mm från Lantbackens gårdsmejeri. Vissa dagar i veckan bakar vi bröd för försäljning i vedeldad ugn.

Hitta till Lindvallens Fäbod. Fäboden ligger i hjärtat av Lindvallen. Entrén finner du nedanför Ski Lodge vid den stora parkeringen bakom ICA Lindvallen. Kommer du i bil parkerar du bakom ICA, nedanför Ski Lodge. Kommer du gående eller cyklande finns ännu en entré, vänster sida om du åker från ICA Lindvallen mot Statoil. Håll utkik, inne i skogsdungen mellan träden kan du se fäboden med alla uthus och härbren. Området är inhägnat med en gärdsgård.

För senaste nytt från Lindvallens Fäbod under sommaren, följ oss på Facebook.

Sommaröppet, barnaktivitet, familjeaktivitet, ponny, ponnyridning, levande fäbod, café, lunch, Sälen, Sälenfjällen, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter