Boka boende nu!

boende sälen, boka boende, storstuga, event, i Sälen, Jonas i Sälen, konferens i Sälen, Gattar, O-ringen, Cykelvasan, fjällkonferens

O-ringen, Cykelvasan, älgjakten… en av de mest händelserika perioderna någonsin sommar och höst i Sälen. Hos Jonas i Sälen hittar du det perfekta boendet.

Gattar storstuga för ett sällskap på 12-24 personer, perfekt för konferensen! Selected by Jonas, utvalt boende med bästa läget och extra service – från 2 – 200 personer. Östfjällets Fäbod, för dig som vill uppleva något extra. Det ideala bröllopsboendet eller jakt- och fiskeboendet. Passar 6-13 personer.

Glöm inte att boka vårt Gästabud i Sälen. Vi utformar din högtid, fjällupplevelse, event, möte eller konferens med mat, dryck och aktiviteter i unik, genuin fäbodmiljö – med eller utan boende. Vi kallar det Gästabud på Fäboden.

Välj mellan våra boenden:

  • Gattar – Boende i storstuga med 11 unika rum, 24 bäddar. Vedeldad bastu & utomhusjacuzzi. Genuin kvalitet. 4 wc, 4 badrum, sällskapsytor som passar perfekt för det större sällskapet, gruppen eller företaget.

Gattar, storstuga, konferens, konferens i Sälen, bo i Sälen, fjällkonferensstorstuga, Gattar, konferens, fjällkonferens, bo i Sälen, all inclusiveBo i Sälen, konferens i Sälen, Gattar, fjällkonferens, storstuga, allinclusive, TandådalenBo i Sälen, konferens i Sälen, storstuga, all inclusive, Gattar

  • Selected by Jonas – Boende med kvalitet och fantastiska lägen. Passar små sällskap och mindre grupper men även stora grupper som är för stora för Gattar. T.ex bröllopsgäster till fäbodbröllop. Vi erbjuder vår unika service till vilket boende som helst.

hotell i Sälen, rum i Sälen, lodge i Sälen, Selected by Jonas, Jonas i Sälen, storstugaKonferens i Sälen, bo i Sälen, fjällkonferens, lodge, lodge i Sälen, all inckusivebo i Sälen, hotell, storstuga, ski lodge, konferens, all inclusive, Jonas i SälenBirk Jagd, Auerhahn Jagd, Jagd, Elchjagd, Sälen, Jonas Hunting, rovdjur, rovdjursjakt, Dalarna, jaga i fjällen

  • Östfjällets Fäbod – Unikt fäbodboende utan el och rinnande vatten! Östfjällets Fäbod är en nybyggd stuga på gammal fäbodplats endast 3 km från Lindvallen. Varje detalj andas Dalarna, fäbodar och fjäll. Här bor Jonas själv med sitt jaktlag när han jagar älg.

Konferens, bröllop, Östfjällets Fäbod, Dalarna, genuint, fäbod, Jonas i Sälen, fjällkonferens, boka boendeHütte, Sauna, Whirlpool, Sälen, Jagd, Elchjagd, Birk, Sälefjällen, Scandinavian Mountainsälg, älgjakt, jaga älg, älghund, Sälen, Jonas i Sälen, Jonas Hunting, jakt, fuglehund, skogsfågel, ripa , ripjakt, ryper, hunddressyrälg, älgjakt, jaga älg, älghund, Sälen, Jonas i Sälen, Jonas Hunting, jakt, fuglehund, skogsfågel, ripa , ripjakt, ryper, hunddressyr

Fyll i bokningsförfrågan/be om offert här.

BE OM OFFERT

Vi återkommer inom kort med ett svårslaget kostnadsförslag. Boka tidigt – Gattar: Söndag – torsdag vecka 3, 4, 5 och 6, 2017. Fråga efter vårt boka tidigt erbjudande.

Fråga om boende via E-post

Boka konferens, konferens i Sälen, fjällkonferens, bo i Sälen, Gattar, Jonas i Sälen, boka boende
Hej! Jag hjälper dig att boka & skräddarsy er konferens eller högtid med exklusivt boende i Sälen. Ring mig 0280 -333 30 – Hälsningar Jessica!

Scrolla ned och bli inspirerad inför en händelserik sommar och härlig höst.

O-ringen, Ultravasan, Cykelvasan, vandring, bike park, fjällkonferens, boka boende, bo i Sälen, fjällstuga, storstuga, Jonas i Sälen

Konferens, fjällkonferens, boka konferens, konferens i Sälen, storstuga, Gästabud, event i Sälen, Jonas i Sälen, konferensboende, Sälenkonferens

Jaktkurser, jaktpaket, hunt, hunting, Jonas Hunting, älg, älgjakt, Sälenfjällen, Dalarna, fågelhund, fuglehund

fiska i Sälen, fiskepaket, öringsfiske, fjällfiske, Jonas i Sälen, Gattar, flugfiske, fly fishing, Sälen

Fiske i Sälen, sälenfiske, flugfiske, flyfishing, fjällfiske, fishing, fishing Scandinavian Mountains, fiskekurs, Jonas i Sälen, Gattar, Dalarna

storstuga, Gattar, bo i Sälen, stuga i Sälen, Jonas i Sälen, konferens, konferensboende, all inclusive, Sälen

Lindvallens Fäbod, levande fäbod, café, ponnyridning, aktiviteter för barn, Lindvallen

Barnens Fäbod, Lindvallens Fäbod, sommaröppet, aktiviteter för barn, fäbodcafé, ponnyridning, Sälen

Sommaröppet på Lindvallens Fäbod, måndag – lördag kl: 10.00 – 16.00. Unik fäbodmiljö med massor av aktiviteter för hela familjen. Ponnyridning för barn, sommarcafé med våfflor, put and take fiske, träffa fäboddjur och mycket mer. Läs mer här.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter