Lindvallens Fäbod Sälen

Lindvallens Fäbod, sommaröppet, barnaktiviteter, put and take fiske, fiske Sälen, Jonas i Sälen, café, våffla, Barnens Fäbod, ponny

Lindvallens Fäbod har sommaröppet måndag – lördag, kl: 10.00 – 16.00 till 13 augusti.

Lindvallens Fäbod ligger mitt i Lindvallen och erbjuder något för alla i hela familjen. Vi erbjuder:

  • Fäbodcafé. Vi serverar bl.a våfflor med grädde & hjortronsylt på bär från Sälenfjällen
  • Barnens Fäbod där barnen får träffa djuren. Läs mer här. Boka på 0280 – 333 30
  • Put and take fiske. Du köper fiskekort och hyr spön hos oss.
  • Ponnyridning. Aktuella tider, se facebook.
  • Lunchrestaurang – prova vår kolbulle med fläsk och rårörda lingon.

Fler aktiviteter är mingolf, femkamp, måla din egen Dalahäst mm. På Lindvallens Fäbod kan du även handla lokalproducerade ostar mm från Lantbackens gårdsmejeri. Vissa dagar i veckan bakar vi bröd för försäljning i vedeldad ugn.

Hitta till Lindvallens Fäbod. Fäboden ligger i hjärtat av Lindvallen. Entrén finner du nedanför Ski Lodge vid den stora parkeringen bakom ICA Lindvallen. Kommer du i bil parkerar du bakom ICA, nedanför Ski Lodge. Kommer du gående eller cyklande finns ännu en entré, vänster sida om du åker från ICA Lindvallen mot Statoil. Håll utkik, inne i skogsdungen mellan träden kan du se fäboden med alla uthus och härbren. Området är inhägnat med en gärdsgård.

Lindvallens Fäbod, Lindvallen, SkiLodge, Experium, Jonas i Sälen

För senaste nytt från Lindvallens Fäbod under sommaren, följ oss på Facebook.

Vi minns vintersäsongen 2015/2016 i Tandådalen. Valle och Mio Express kom till Tandådalen. Vi öppnade TD Lounge och O’Learys. Ny lunchmeny gjorde succé på Tandådalens Wärdshus. Aldrig tidigare har det spelats så mycket livemusik i Tandådalen. I filmen hör ni PartyPatrullen från långfredagens Utomhusafterski, Live i Loungen med PUNCH på TD Lounge och Matomas bejublade utomhuskonsert Burn Snow Party.

Vi ses väl i vinter? Boka bästa boendet hos oss. Gattar storstuga, idealisk för grupper/företag 12-24 personer. Selected by Jonas, utvalt boende med det lilla extra. Skicka en bokningsförfrågan/be om offert här.

Välj mellan våra boenden:

  • Gattar – Boende i storstuga med 11 unika rum, 24 bäddar. Vedeldad bastu & utomhusjacuzzi. Genuin kvalitet. 4 wc, 4 badrum, sällskapsytor som passar perfekt för det större sällskapet, gruppen eller företaget.

Gattar, storstuga, konferens, konferens i Sälen, bo i Sälen, fjällkonferensstorstuga, Gattar, konferens, fjällkonferens, bo i Sälen, all inclusiveBo i Sälen, konferens i Sälen, Gattar, fjällkonferens, storstuga, allinclusive, TandådalenBo i Sälen, konferens i Sälen, storstuga, all inclusive, Gattar

  • Selected by Jonas – Boende med kvalitet och fantastiska lägen. Passar små sällskap och mindre grupper men även stora grupper som är för stora för Gattar. T.ex bröllopsgäster till fäbodbröllop. Vi erbjuder vår unika service till vilket boende som helst.

hotell i Sälen, rum i Sälen, lodge i Sälen, Selected by Jonas, Jonas i Sälen, storstugaKonferens i Sälen, bo i Sälen, fjällkonferens, lodge, lodge i Sälen, all inckusivebo i Sälen, hotell, storstuga, ski lodge, konferens, all inclusive, Jonas i SälenBirk Jagd, Auerhahn Jagd, Jagd, Elchjagd, Sälen, Jonas Hunting, rovdjur, rovdjursjakt, Dalarna, jaga i fjällen

  • Östfjällets Fäbod – Unikt fäbodboende utan el och rinnande vatten! Östfjällets Fäbod är en nybyggd stuga på gammal fäbodplats endast 3 km från Lindvallen. Varje detalj andas Dalarna, fäbodar och fjäll. Här bor Jonas själv med sitt jaktlag när han jagar älg.

Konferens, bröllop, Östfjällets Fäbod, Dalarna, genuint, fäbod, Jonas i Sälen, fjällkonferens, boka boendeHütte, Sauna, Whirlpool, Sälen, Jagd, Elchjagd, Birk, Sälefjällen, Scandinavian Mountainsälg, älgjakt, jaga älg, älghund, Sälen, Jonas i Sälen, Jonas Hunting, jakt, fuglehund, skogsfågel, ripa , ripjakt, ryper, hunddressyrälg, älgjakt, jaga älg, älghund, Sälen, Jonas i Sälen, Jonas Hunting, jakt, fuglehund, skogsfågel, ripa , ripjakt, ryper, hunddressyr

Fyll i bokningsförfrågan/be om offert här.

BE OM OFFERT

Vi återkommer inom kort med ett svårslaget kostnadsförslag. Boka tidigt – Gattar: Söndag – torsdag vecka 3, 4, 5 och 6, 2017. Fråga efter vårt boka tidigt erbjudande.

Fråga om boende via E-post

    Boka konferens, konferens i Sälen, fjällkonferens, bo i Sälen, Gattar, Jonas i Sälen, boka boendeHej! Jag hjälper dig att boka & skräddarsy er konferens eller högtid med exklusivt boende i Sälen. Ring mig 0280 -333 30 – Hälsningar Jessica!

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter