Skidresa skidkonferens Sälen

skidresa, skidkonferens, fjällkonferens, åka skidor, boka konferens, Gattar, Jonas i Tandådalen, Sälen, Sälenfjällen

Boka skidresa skidkonferens!

Privatpersoner, grupper och företag – vi utformar din högtid, fjällupplevelse, event, möte eller konferens efter dina önskemål – med exklusivt boende, mat, dryck och aktiviteter. En omsorgsfull inramning i genuin fäbodmiljö på Sveriges närmsta fjäll – Sälenfjällen.

konferens, fjällkonferens, skidresa, skidkonferens, Jonas i Sälen, storstuga, Gattar, Sälen

Välj boende!

12-24 personer | BEKVÄMT FÖR FÖRETAG & GRUPPER – KONFERENS, FAMILJEHÖGTID…

Gattar – Boende i storstuga med 11 unika rum, 24 bäddar. Vedeldad bastu & utomhusjacuzzi. Genuin kvalitet. 4 wc, 4 badrum, sällskapsytor som passar perfekt för det större sällskapet, gruppen eller företaget.

2 – 200 personer | FÖR DIG SOM PRIORITERAR LÄGE & DET LILLA EXTRA

Selected by Jonas – Boende med kvalitet och fantastiska lägen. Passar små sällskap och mindre grupper men även stora grupper som är för stora för Gattar. T.ex bröllopsgäster till fäbodbröllop. Vi erbjuder vår unika service till vilket boende som helst.

Östfjällets Fäbod – Unikt fäbodboende utan el och rinnande vatten! Östfjällets Fäbod är en nybyggd stuga på gammal fäbodplats endast 3 km från Lindvallen. Varje detalj andas Dalarna, fäbodar och fjäll. Här bor Jonas själv med sitt jaktlag när han jagar älg.

Fyll i bokningsförfrågan-be om offert. Vi återkommer inom kort med ett svårslaget kostnadsförslag. Fråga om boende via E-post

BOKA-BE OM OFFERT

Jonas i Sälen, Gattar, Tandådalens Wärdshus, konferens, storstuga, jacuzzi, Sälen, Sälenfjällen

Tandådalens Wärdshus, afterski, Genuin Afterski, vårskidåkning, Jonas i Sälen, vårsol, solstol, ny lift, Mio Express, Sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter