Vandra i Sälenfjällen

Vandra, vandra i Sälenfjällen, vandring, storstuga, Gattar, guide, guidebok, Lindvallens Fäbod, hiking

Vandra i Sälenfjällen i sommar och höst. I Sälenfjällen är det lätt att vandra. Här finns massor av leder och utflyktsmål såväl för nybörjaren som de erfarna vandrarna.

Boka boende hos Jonas i Sälen. Bo bra och lägg energin på vandringen på fjället. Gattar storstuga är idealisk för sällskap på 12-24 personer. Vi kan skräddarsy ett erbjudande med de tillval, aktiviteter och upplevelser som ni önskar. Kanske vill ni hålla gruppen samlad och beställa både frukost och middag till stugan. Lunchen äter ni förmodligen på fjället och även det kan ni beställa av Jonas i Sälen. Är ni två, fyra eller fler, kanske 30 personer? Boka då Selected by Jonas, utvalt boende med det lilla extra.

Jonas i Sälen erbjuder boende – läs mer här. Och allt som gör er fjällupplevelse optimal som frukost, upplevelse middag på fäboden eller vad som önskas och passar just er. Vi kallar det Gästabud. Aktuella erbjudanden kan du läsa mer om här.

Du kan också skicka en offertförfrågan så återkommer vi med ett förslag till er perfekta vandringshelg, vecka, konferens eller vad det kan vara.

BOKA-BE OM OFFERT

Köp en bra guidebok på Lindvallens Fäbod. (Böcker finns på ert boende vid bokning av boende hos oss och de kan ni givetvis ta med er hem efter vistelsen.)

Den perfekta guideboken finns att köpa på Lindvallens Fäbod. Vandringar i Sälenfjällen och Østre Trysil av Stefan Nicolaisen. 249 kr. Boken har utförliga ledbeskrivningar, tips och massor av spännande läsning. Berättelser om gamla fäbodar, folktron på det övernaturliga, minnesstenar och mycket annat.

vandra, vandra i Sälen, hiking, vandringsleder, Jonas i Sälen, Vandringar i Sälnfjällen, Trysil, konferens

Jaktkurser, jaktpaket, hunt, hunting, Jonas Hunting, älg, älgjakt, Sälenfjällen, Dalarna, fågelhund, fuglehund

Birk Jagd, Auerhahn Jagd, Jagd, Elchjagd, Sälen, Jonas Hunting, rovdjur, rovdjursjakt, Dalarna, jaga i fjällen

vandra, Sälenvandring, vandringsled, Gattar, hiking, Jonas i Sälen, Selected by Jonas, Dalarna

Gattar, storstuga, Jonas i Sälen, Sälenfjällen,fjällkonferens, konferens

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter