Fiska i Lindvallen, Sälen

activiteiten voor kinderen, Kinder Aktivität, children's activity, summer hours, Sommer Stunden, zomer uur, Lindvallens Fäbod, Sälen, Lindvallen

Fiska i Lindvallen, Sälen. Några hundra meter från Lindvallens Fäbod ligger Put and Take Fiskesjön. Du köper fiskekort och hyr spö hos oss på fäboden. Lindvallens Fäbod är öppet måndag till lördag kl: 10 – 16. Välkommen!

Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, fiskesjö, fiska i Sälen, Sälen fiske, fly fishing, fishingvisvangst, Angeln, fishing, fiske, fiska i Sälen, Put and take, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod, café, levande fäbod, ponnyridningvisvangst, Angeln, fishing, fiske, fiska i Sälen, Put and take, Sälen, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod, café, fäbodcaféPut and take, fiske, fishing, Put and take fiske i Lindvallen, Lindvallens Fäbod, Sälen fiske, Sälen fishing, Dalarna, barn, barnaktivitet, levande fäbod

Mer avancerat fiske, fiskekurser, fiske med guide, boende och mat. Läs mer här.

fiskekurs, flugfiskekurs, flyfishing, fishing, fiske i Sälen, fiske i fjällen, fiske i Dalarna, Jonas i Sälen, Gattarfiskekurs, flugfiskekurs, flyfishing, fishing, fiske i Sälen, fiske i fjällen, fiske i Dalarna, Jonas i Sälen, Gattarflugfiske, flyfishing, fjällfiske, fjällflugfiske, fiskevatten, fiskehistorier, Jonas i Sälen, Gattar, Jonas Fishing, flyfishing Scandinaviafiskekurs, flugfiskekurs, flyfishing, fishing, fiske i Sälen, fiske i fjällen, fiske i Dalarna, Jonas i Sälen, Gattar

Lindvallens Fäbod ligger mitt i Lindvallen och erbjuder något för alla i hela familjen. Vi erbjuder:

  • Fäbodcafé. Vi serverar bl.a våfflor med grädde & hjortronsylt på bär från Sälenfjällen
  • Barnens Fäbod där barnen får träffa djuren. Tisdagar och Fredagar. Läs mer här. Boka på 0280 – 333 30
  • Put and take fiske. Du köper fiskekort och lånar spön hos oss.
  • Ponnyridning. Måndag till lördag, 11.00-12.00 och 13.00-14.00. Se även facebook.

Fler aktiviteter är mingolf, femkamp, måla din egen Dalahäst mm. På Lindvallens Fäbod kan du även handla lokalproducerade ostar mm från Lantbackens gårdsmejeri. Vissa dagar i veckan bakar vi bröd för försäljning i vedeldad ugn.

Välkommen till en levande Fäbod! Välkommen till Lindvallens Fäbod!

Lindvallens Fäbod, levande fäbod, sommaröppet, sommar i Sälen, barn, aktiviteter för barnLindvallens Fäbod, ponnyridning, barnens fäbod, sommaröppet, Sälen, LindvallenLindvallens Fäbod, barn i Sälen, aktiviteter för barn, levande fäbod, Barnens FäbodLindvallens Fäbod, ponnyridning, häst & vagn, café, fäbodar, Jonas i Sälen11390399_704845802995200_1265513331797295103_nLindvallens Fäbod, sommaröppet, barnaktiviteter, barn i Sälen, fäbod, fäbodcafé

Hitta till Lindvallens Fäbod. Fäboden ligger i hjärtat av Lindvallen. Entrén finner du nedanför Ski Lodge vid den stora parkeringen bakom ICA Lindvallen. Kommer du i bil parkerar du bakom ICA, nedanför Ski Lodge. Kommer du gående eller cyklande finns ännu en entré, vänster sida om du åker från ICA Lindvallen mot Statoil. Håll utkik, inne i skogsdungen mellan träden kan du se fäboden med alla uthus och härbren. Området är inhägnat med en gärdsgård. Karta med vägbeskrivning kommer.

Lindvallens Fäbod, levande fäbod, café i Sälen, Lindvallen, sommaröppetLindvallens Fäbod, Put n' Take, konferens, mötesplats, Lindvallen, fäbodcafé, caféLindvallens fäbod, möte, möteslokal, catering, fäbodcafé, Lindvallen, boka möteLindvallens Fäbod, levande fäbod, sommaröppet, barn,aktiviteter för barn, LindvallenBarnens Fäbod, aktiviteter för barn, Lindvallens Fäbod, Lindvallen, fäbodcaféGetter, kalvar, hästar, ponnyridning, häst & vagn, Lindvallens Fäbod

Bröllop i Sälen? Skidkonferens? Höstkonferens? Familjehögtid? Boka en fäbod och boende i storstuga. Vi hjälper dig att sy ihop en unik, minnsevärd fjälluplevelse. Läs mer här.

Hör av er till oss med era önskemål: jakt & fiske, boende i storstuga för grupper och företag, konferens, bröllop… vi har lång och bred erfarenhet av ställa till med Gästabud i Sälen som vi kallar det när vi öppnar upp en unik fäbod för dig och dina vänner med mat, dryck, transporter, boende, musik, föreläsare och förstklassigt boende.

Jakt & Fiske – unika jakt och fiskepaket, kurser och utbildningar i Sälenfjällen med boende på Gattar. Läs mer här.

BE OM OFFERT

Jonas i Sälen, konferens i Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, storstuga, dagkonferens, boende, Lindalens Fäbod, jakt, fiske, DalarnaBröllop, bröllop i Sälen, Östfjällets Fäbod, Jonas i Sälen, häst och vagnJoans i Sälen, Gattar, Tandådalens Wärdshus, konferens, storstuga, jacuzzi, Sälen, SälenfjällenKonferens i Sälen, jaktresa, fiskeresa, fiskeäventyr, fjällfiske, jaga i fjällen, älgjakt, ripa, ripjakt, hundkursJonas i Sälen, konferens i Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, storstuga, dagkonferens, boende, Lindalens Fäbod, jakt, fiske, DalarnaJonas i Sälen, konferens i Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, storstuga, dagkonferens, boende, Lindalens Fäbod, jakt, fiske, DalarnaAll Inclusive, storstuga, bo i Sälen, bo tillsammans, lodge, ski lodge, GattarKonferens, kock i stugan, storstuga, Gattar, fjällkonferens, Jonas i Sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter