Boka boende nu!

CykelVasan, boka boende, storstuga, Gattar, Sälen, Jonas i Sälen, logi, konferens, Dalarna

CykelVasan, älgjakten… evenemangen avlöser varandra i Sälenfjällen hela sommaren och hösten. Hos Jonas i Sälen hittar du det perfekta boendet.

Gattar storstuga för ett sällskap på 12-24 personer, perfekt för konferensen! Selected by Jonas, utvalt boende med bästa läget och extra service – från 2 – 200 personer. Östfjällets Fäbod, för dig som vill uppleva något extra. Det ideala bröllopsboendet eller jakt- och fiskeboendet. Passar 6-13 personer.

Glöm inte att boka vårt Gästabud i Sälen. Vi utformar din högtid, fjällupplevelse, event, möte eller konferens med mat, dryck och aktiviteter i unik, genuin fäbodmiljö – med eller utan boende. Vi kallar det Gästabud på Fäboden.

Välj mellan våra boenden:

  • Gattar – Boende i storstuga med 11 unika rum, 24 bäddar. Vedeldad bastu & utomhusjacuzzi. Genuin kvalitet. 4 wc, 4 badrum, sällskapsytor som passar perfekt för det större sällskapet, gruppen eller företaget.

Gattar, storstuga, konferens, konferens i Sälen, bo i Sälen, fjällkonferensstorstuga, Gattar, konferens, fjällkonferens, bo i Sälen, all inclusiveBo i Sälen, konferens i Sälen, Gattar, fjällkonferens, storstuga, allinclusive, TandådalenBo i Sälen, konferens i Sälen, storstuga, all inclusive, Gattar

  • Selected by Jonas – Boende med kvalitet och fantastiska lägen. Passar små sällskap och mindre grupper men även stora grupper som är för stora för Gattar. T.ex bröllopsgäster till fäbodbröllop. Vi erbjuder vår unika service till vilket boende som helst.

hotell i Sälen, rum i Sälen, lodge i Sälen, Selected by Jonas, Jonas i Sälen, storstugaKonferens i Sälen, bo i Sälen, fjällkonferens, lodge, lodge i Sälen, all inckusivebo i Sälen, hotell, storstuga, ski lodge, konferens, all inclusive, Jonas i SälenBirk Jagd, Auerhahn Jagd, Jagd, Elchjagd, Sälen, Jonas Hunting, rovdjur, rovdjursjakt, Dalarna, jaga i fjällen

  • Östfjällets Fäbod – Unikt fäbodboende utan el och rinnande vatten! Östfjällets Fäbod är en nybyggd stuga på gammal fäbodplats endast 3 km från Lindvallen. Varje detalj andas Dalarna, fäbodar och fjäll. Här bor Jonas själv med sitt jaktlag när han jagar älg.

Konferens, bröllop, Östfjällets Fäbod, Dalarna, genuint, fäbod, Jonas i Sälen, fjällkonferens, boka boendeHütte, Sauna, Whirlpool, Sälen, Jagd, Elchjagd, Birk, Sälefjällen, Scandinavian Mountainsälg, älgjakt, jaga älg, älghund, Sälen, Jonas i Sälen, Jonas Hunting, jakt, fuglehund, skogsfågel, ripa , ripjakt, ryper, hunddressyrälg, älgjakt, jaga älg, älghund, Sälen, Jonas i Sälen, Jonas Hunting, jakt, fuglehund, skogsfågel, ripa , ripjakt, ryper, hunddressyr

Fyll i bokningsförfrågan/be om offert här.

BE OM OFFERT

Vi återkommer inom kort med ett svårslaget kostnadsförslag. Boka tidigt – Gattar: Söndag – torsdag vecka 3, 4, 5 och 6, 2017. Fråga efter vårt boka tidigt erbjudande.

Fråga om boende via E-post eller ring: 0280 – 333 30

Boka konferens, konferens i Sälen, fjällkonferens, bo i Sälen, Gattar, Jonas i Sälen, boka boende
Hej! Jag hjälper dig att boka & skräddarsy er konferens eller högtid med exklusivt boende i Sälen. Ring mig 0280 -333 30 – Hälsningar Jessica!

Scrolla ned och bli inspirerad inför en händelserik sommar och härlig höst. Gör som allt fler, boka boende och gästabud hos oss för den perfekta familjehögtiden, företagskonferensen eller vad du vill fira i unik, genuin fjällmiljö.

Konferens, fjällkonferens, boka konferens, konferens i Sälen, storstuga, Gästabud, event i Sälen, Jonas i Sälen, konferensboende, Sälenkonferens

Jaktkurser, jaktpaket, hunt, hunting, Jonas Hunting, älg, älgjakt, Sälenfjällen, Dalarna, fågelhund, fuglehund

Älgjakt! Vi har platser kvar i våra jaktpaket: Traditionell Ägjakt och Exklusiv Älgjakt. Läs mer här.

Bröllop, bröllop i Sälen, Östfjällets Fäbod, Jonas i Sälen, häst och vagn, Dalamiddag, konferens, boka konferens, fjällkonferens

fiska i Sälen, fiskepaket, öringsfiske, fjällfiske, Jonas i Sälen, Gattar, flugfiske, fly fishing, Sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter