Välkommen Cykelvasan

CykelVasan, Vasaloppet, cykel, cykla i Sälen, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, Gattar

Cykelvasan har dragit igång. Bilderna är från igår vid Vasloppsstarten i Berga söder om Sälens by. Vägarna till Sälen från bl.a Mora såg igår ut som på vinterns högsäsongsveckor, karavaner av bilar med skillnaden att nu var det inte takboxar och skidor på biltaken utan cyklar. Överallt i Lindvallen och Fjällvägen uppe på fjället syns cyklister. Jonas i Sälen har fullt med gäster ikväll från Cykelvasan och allt är precis som det skall vara i Sälen – Det är här det händer.

Känner du att du behöver en paus och har du möjlighet att ta en paus från Cykelvasan och allt ståhej rekommenderar vi ett besök på Lindvallens Fäbod. Passa på att ta en fika på fäboden i rogivande miljö mitt i Lindvallen. Vi har öppet idag fredag och imorgon lördag kl: 10.00 – 16.00. Välkommen!

CykelVasan, Vasaloppet, cykel, cykla i Sälen, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, Gattar

CykelVasan, Vasaloppet, cykel, cykla i Sälen, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, Gattar

Lindvallens Fäbod ligger mitt i Lindvallen och erbjuder något för alla i hela familjen.

  • Lunchrestaurang – prova vår kolbulle med fläsk och rårörda lingon.
  • Fäbodcafé. Vi serverar bl.a våfflor med grädde & hjortronsylt på bär från Sälenfjällen
  • Put and take fiske. Du köper fiskekort och lånar spön hos oss.

Djuren har åkt hem till sina höst och vinterfäbodar men vi har fler aktiviteter som mingolf, femkamp, måla din egen Dalahäst mm.

Lindvallens Fäbod, fäbodar i Sälen, Lindalens Fäbod, Östfjällets fäbod, levande fäbod, café, fäbodcafé

Hitta till Lindvallens Fäbod. Fäboden ligger i hjärtat av Lindvallen. Entrén finner du nedanför Ski Lodge vid den stora parkeringen bakom ICA Lindvallen. Kommer du i bil parkerar du bakom ICA, nedanför Ski Lodge. Kommer du gående eller cyklande finns ännu en entré, vänster sida om du åker från ICA Lindvallen mot Statoil. Håll utkik, inne i skogsdungen mellan träden kan du se fäboden med alla uthus och härbren. Området är inhägnat med en gärdsgård.

Lindvallens Fäbod, Lindvallen, SkiLodge, Experium, Jonas i Sälen

Lindvallens Fäbod är f.o.m 14 augusti öppen för bokning: t.ex för middagar, konferenser, fester, högtider, föreningsmöten och event. Inom kort presenterar vi våra nya erbjudanden och löpande under hösten presenterar vi också en rad nyheter för kommande vintersäsong i Tandådalen och Jonas i Sälen Game Fair 2017.

Boka boende här.

Boka konferens, bröllop, högtid, event här.

Jaga i Sälen, läs mer här.

Fiske i Sälen, läs mer här.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter