Jobba hos oss!

Jobba i Sälen, Sälenjobb, Jonas i Sälen, årets företagare, kock, bartender, serveringspersonal, städare, diskare, kypare, cafébiträde, restaurang, Sälen, söka jobb, extrajobb

Vi söker fler medarbetare till vårt lagbygge i Sälen. Vi söker dig som är glad och serviceinriktad.

  • Till Tandådalen och Tandådalens Wärdshus söker vi fler medarbetare såsom servitriser/servitörer, bartender, buffékockar, café/restaurangbiträde, frukostvärdinnor, disk- & städpersonal. Känner du att du skulle vilja vara en utav oss i vinter klicka på länken för att skicka din ansökan direkt. Sök här.
  • Till O’Learys Tandådalen och TD Lounge söker vi Kockar, Hovmästare, Kypare, Runner, Bartender och Diskare. Sök här.
  • Till Städ i Sälen söker vi Städare/Lokalvårdare. Ett plus om du har körkort. Vi söker också Arbetsledare för städ och Avsynare. Dessutom söker vi Extrapersonal till städ på bytesdagarna torsdagar och söndagar – ett bra extrajobb för dig som bor i närheten och söker extrajobb i vinter. Sök här.
  • Till Jonas i Sälen söker vi glad och serviceminded personal inför vintern. Kökspersonal som Kockar och Kallskänkor. Serveringspersonal, Bartender, Cafébiträde, Restaurangbiträde, Städare/Lokalvårdare, Avsynare och Skoterguide. Vi söker också Arbetsledare inom alla områden. Sök här.

Jobba i Sälen, Sälenjobb, Jonas i Sälen, årets företagare, kock, bartender, serveringspersonal, städare, diskare, kypare, cafébiträde, restaurang, Sälen, söka jobb, extrajobb

Välkommen med din ansökan.

Läs mer om Jonas i Sälen här.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter