Ring inte – vi ringer dig

Jonas i Sälen, jobba hos oss, sök jobb, jobb, Lindvallen, Tandådalen, Sälen, Tandådalens Wärdshus, städ

Ring inte – sök jobb hos oss via länkarna nedan! Vi vill självklart prata med dig men inte just nu då vi är fullt upptagna med att bygga ett par nya kök, barer och mer som vi hoppas kanske kan bemannas av dig och andra glada, serviceinriktade proffs i vinter.

Vi skojar lite samtidigt som vi menar allvar. Vi söker fler medarbetare. Jonas i Sälen växer och vi behöver duktiga kockar, bartenders, café- och restaurangbiträden. Vi söker också arbetsledare och vi söker extrapersonal till städ som vill och kan jobba extra på stugbytardagar, torsdagar och söndagar.

  • Till Tandådalen och Tandådalens Wärdshus söker vi fler medarbetare såsom servitriser/servitörer, bartender, buffékockar, café/restaurangbiträde, frukostvärdinnor, disk- & städpersonal. Känner du att du skulle vilja vara en utav oss i vinter klicka på länken för att skicka din ansökan direkt. Sök här.
  • Till O’Learys Tandådalen och TD Lounge söker vi Kockar, Hovmästare, Kypare, Runner, Bartender och Diskare. Sök här.
  • Till Städ i Sälen söker vi Städare/Lokalvårdare. Ett plus om du har körkort. Vi söker också Arbetsledare för städ och Avsynare. Dessutom söker vi Extrapersonal till städ på bytesdagarna torsdagar och söndagar – ett bra extrajobb för dig som bor i närheten och söker extrajobb i vinter. Sök här.
  • Till Jonas i Sälen söker vi glad och serviceminded personal inför vintern. Kökspersonal som Kockar och Kallskänkor. Serveringspersonal, Bartender, Cafébiträde, Restaurangbiträde, Städare/Lokalvårdare, Avsynare och Skoterguide. Vi söker också Arbetsledare inom alla områden. Sök här.

Välkommen med din ansökan!

Inom kort kommer vi berätta mer om vad som är på gång inför vintersäsongen i Lindvallen och i Tandådalen. Gilla och följ oss här och på Facebook.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Facebook Tandådalens Wärdshus

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Facebook Jonas i Sälen

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Facebook O’Learys Tandådalen

Jobba i Sälen, Sälenjobb, Jonas i Sälen, årets företagare, kock, bartender, serveringspersonal, städare, diskare, kypare, cafébiträde, restaurang, Sälen, söka jobb, extrajobb

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter