Jonas i Sälen bygger nytt

Jonas i Sälen, årets företagare, Sälen, Sälens Fjällbryggeri, lokal, kontor, kök, tvätt, Lindvallen, besöksnäring, Destination Sälenfjällen, fjällvägen

Årets Företagare, Jonas Persson och företaget Jonas i Sälen, bygger nytt i Lindvallen för kommande vintersäsong och för att möta behoven från framtidens besöksnäring i Sälen. Investeringen totalt handlar om ett antal tiotals miljoner kronor och skapar nya arbetstillfällen på fjället. I ett första steg blir det ett produktionskök, en tvätt, lager och kontor. I byggnaden kommer också Sälens Fjällbryggeri inrymmas. I filmen berättar Jonas själv om bygget.

Jonas Persson som alltså är Årets Företagare i Malung, Lima och Sälen är också en av toppkandidaterna och finalisterna till Årets Företagare i Dalarna. Bygget vid fjällvägen i Lindvallen är en långsiktig investering. Bygget beräknas stå klart i februari 2017.

Nedan ser du hur våra banderoller ser ut som markerar platsen för bygget längs backen upp mot Lindvallen. Du ser också att vi söker hyresgäster – en unik chans att hyra nybyggda lokaler och kontor med bästa läge på fjället. Har du en intressant verksamhet med behov som du du tror passar, hör av dig till Jonas direkt på tel: 070 – 55 33 888 eller skicka ett mejl: jonas@isalen.se

Jonas i Sälen, årets företagare, Sälen, Sälens Fjällbryggeri, lokal, kontor, kök, tvätt, Lindvallen, besöksnäring, Destination Sälenfjällen, fjällvägen

Senare under hösten berättar vi om fler nyheter från Jonas i Sälen och satsningar inför vintersäsongen.


Jonas i Sälen driver flera populära restauranger, barer och våffelstugor i Sälen. Tandådalens Wärdshus, TD Lounge och O’Learys Tandådalen. På övervåningen på Pulsen i Östra Tandådalen bygger vi nytt inför säsongen – mer info kommer. På nedervåningen på Tandådalens Wärdshus bygger vi också nytt – mer info kommer. Alla våra restauranger hittar du här.

Jonas i Sälen driver också fäbodarna Lindvallens Fäbod, Östfjällets Fäbod och Lindalens Fäbod. Boende på Gattar storstuga i Tandådalen och nya konferenspaket. Läs mer om Gattar här och våra nya konferenspaket hittar du här.

Jonas i Sälen bedriver även jakt och fiske verksamhet. Första helgen i juni arrangerar vi Jonas i Sälen Game Fair – en mässa för dig med intresse för jakt, fiske, hund, vildmark & outdoor. Läs mer här. Vill du delta som utställare? Kontakta oss.

Jonas i Sälen växer och vi söker alltid duktiga och drivna människor som brinner för service. Ring inte utan skicka en intresseanmälan som du hittar här.

Snart öppnar vi alltså en toppmodern tvätt på fjället. Vi tar redan nu emot intresseförfrågningar angående tvätt tjänster. Kontakta Jonas: 070 – 55 33 888 eller skicka ett mejl: jonas@isalen.se

Städ i Sälen söker både nya medarbetare och fler kunder. Kontakta oss: stad@isalen.se

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter