Bästa läget i Lindvallen

Jonas i Sälen, årets företagare, Sälen, Sälens Fjällbryggeri, lokal, kontor, kök, tvätt, Lindvallen, besöksnäring, Destination Sälenfjällen, fjällvägen

Ledig Lokal & Kontor uthyres med bästa läge i Lindvallen. Jonas i Sälen bygger en ny industrifastighet i Lindvallen som skall inrymma ett produktionskök, en tvätt, lager och kontor. I fastigheten, som beräknas stå klar i februari 2017, skall också Sälens Fjällbryggeris nya bryggeri inrymmas.

Jonas i Sälen, årets företagare, Sälen, Sälens Fjällbryggeri, lokal, kontor, kök, tvätt, Lindvallen, besöksnäring, Destination Sälenfjällen, fjällvägen

Fjällvägen upp mot Lindvallen, på höger sida, ser ni den nya industrifastigheten.

Planerar ni att etablera er i Sälen och Lindvallen? Nu finns en unik chans att hyra nybyggda lokaler och kontor med bästa läge på fjället. Har du en intressant verksamhet med behov som du du tror passar, hör av dig till Jonas direkt på tel: 070 – 55 33 888 eller skicka ett mejl: jonas@isalen.se

Här berättar Jonas själv om bygget som pågår i Lindvallen.

Kort om Jonas i Sälen och Jonas Persson. Jonas är Årets Företagare i Malung, Lima och Sälen. Jonas är också en av kandidaterna till Årets Företagare i Dalarna. Jonas driver sedan många år tillbaka Tandådalens Wärdshus med Wärdshusets bageri, Pulsen, Järnet och Bakfickan i Tandådalen samt O’Learys Tandådalen och TD Lounge. Jonas i Sälen erbjuder exklusivt boende för grupper och företag, t.ex konferenser, i den legendariska Gattar storstugan i Tandådalen. Jonas i Sälen driver också Lindalens Fäbod, Lindvallens Fäbod och Östfjällets Fäbod. I det familjeägda företaget finns också tvätt, städ, jakt, fiske och cateringverksamhet.

Fösta helgen i juni arrangerar Jonas jakt, fiske, hund och vildmarksmässan Jonas i Sälen Game Fair och varje långfredag arrangeras Fjällvärldens största utomhusafterski i Tandådalen. Jonas Persson är en av initiativtagarna och drivande krafterna bakom satsningen på flygplatsen Sälen Trysil Airport.

Sälen växer. Jonas investering i industrifastigheten innebär en kvalitets- och kvantitetshöjning i alla led, en nödvändighet för att möta morgondagens gäster året om. Sälen är norra Europas största vintersportområde och har de senaste åren även tagit stora kliv i utvecklingen av barmarksturismen. I år investeras det stort från Kläppen till Stöten och industrifastigheten är en av flera satsningar Jonas i Sälen gör inför kommande säsong. Kliv ombord!

Jonas i Sälen, årets företagare, Lindvallens Fäbod, boka stuga, boka boende, konferens, Tandådalen, Tandådalens Wärdshus, Sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter