Fisketips från Sälen

fiskemässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, fiske sälen, flugfiske sälen, Jonas i Sälen, fjällfiske, öring, driftfiske hälla, flugbindare, fly fishing

Ett tips! Boka in 3-4 juni 2017 i din kalender.

Just nu planerar vi för gamefair 2017 – alltid första helgen i juni. Är ni intresserad av att delta som utställare på en av de snabbast växande jakt- och fiskemässorna i en spännande region – Sveriges närmaste fjäll – Sälenfjällen. Kontakta oss redan nu och du har chans till en unik möjlighet att exponera ditt varumärke mot den stora publiken i Sälen i vinter! Kontakta oss här.

Vi kommer snart presentera attraktiva boende och paketpriser. Vi bygger också om vår sajt inför 2017: www.jonasisalengamefair.se Under tiden följ oss på Facebook.

Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, gamefair 2017, Lindvallen, Lindvallens Fäbod, älg, älgjakt, Sälen

Vi minns jakt och fiskemässan 2016 och det fantastiska vädret med några bilder. Utförligare reportage från 2016 kommer på www.jonasisalengamefair.se under vintern.

Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, jaktmässa, fiskemässa, café, lunch, sommaröppet, barnaktiviteter, familjeaktiviteter, levande fäbod, lokalproducerat, Sälenjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas HuntingSummer hours, lunch restaurant, cafe, Dala horse, pony rides, angling, fishing, visit Sälen, DalarnaLindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, jaktmässa, fiskemässa, café, lunch, sommaröppet, barnaktiviteter, familjeaktiviteter, levande fäbod, lokalproducerat, SälenLindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, jaktmässa, fiskemässa, café, lunch, sommaröppet, barnaktiviteter, familjeaktiviteter, levande fäbod, lokalproducerat, Sälenfiskemässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, fiske sälen, flugfiske sälen, Jonas i Sälen, fjällfiske, öring, driftfiske hälla, flugbindare, fly fishingfiskemässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, fiske sälen, flugfiske sälen, Jonas i Sälen, fjällfiske, öring, driftfiske hälla, flugbindare, fly fishingjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Huntingjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Huntingjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Huntingjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Huntingjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas HuntingIlias Karanzas, Joel Björn, Leif Milling, fiskemässa sälen, fiske sälen, edgeflyfishing, Jonas Nordigårds, sportfiske, fjällfiske, flugfiske hällafiskemässa 2017, gamefair 2017, fiskemässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, sportfiske, flugfiske sälen, flugbindning, fishing sälen, flyfishing sälen, driftfiske, Sälenjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Huntingjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Huntingjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Huntingjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Huntingjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas HuntingIlias Karanzas, Joel Björn, Leif Milling, fiskemässa sälen, fiske sälen, edgeflyfishing, Jonas Nordigårds, sportfiske, fjällfiske, flugfiske hälla

Mer info om första helgen i juni 2017 kommer. Följ oss på Facebook.

fiskemässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, fiske sälen, flugfiske sälen, Jonas i Sälen, fjällfiske, öring, driftfiske hälla, flugbindare, fly fishing