Jakttips från Sälen

jaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Hunting

Ett tips! Boka in 3-4 juni 2017 i din kalender. 

Just nu planerar vi för gamefair 2017 – alltid första helgen i juni. Är ni intresserad av att delta som utställare på en av de snabbast växande jakt- och fiskemässorna i en spännande region – Sveriges närmaste fjäll – Sälenfjällen. Kontakta oss redan nu och du har chans till en unik möjlighet att exponera ditt varumärke mot den stora publiken i Sälen i vinter! Kontakta oss här.

Vi kommer snart presentera attraktiva boende och paketpriser. Vi bygger också om vår sajt inför 2017: www.jonasisalengamefair.se Under tiden följ oss på Facebook.

Vi minns jakt och fiskemässan 2016 och det fantastiska vädret med några bilder. Utförligare reportage från 2016 kommer på www.jonasisalengamefair.se under vintern.

jaktmässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, hund, hundklubb, hunddressyr, Lindvallenjaktmässa, jakt sälen, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa 2017, Lindvallens Fäbod, Sälenfjällenälghund, laikor, drever, pointer, stående fågelhund, hunddressyr, jeep, jaktmässa sälen, jonas i sälen game fair, jaktmässa 2017jakt, jaktmarker, hund, hundträning, jonas i sälen, Jonas i Sälen Game Fair, Lindvallens Fäbod, Sälenfjällenjocke smålänning, skytte, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, Jonas i Sälen, Lindvallen, Sälenjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Huntingjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Huntingjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Huntingjonas hunting, jaktmässa dalarna, jocke smålänning, jakt och fiskemässa, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod, Lindvallen, Sälenjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Huntinghunt, hunting, jonas hunting, hunting scandinavian mountains, jaktmässa, Jonas i Sälen Game Fair, Lindvallens Fäbod, SälenJonas i Sälen Game Fair, Jonas i Sälen, jaktmässa, Lindvallens Fäbod, Lindvallen, Sälenfjällenjaktmässa, jaktmässa sälen, ripjakt, älgjakt, björnjakt, jaga i sälen, Jonas i Sälen Game Fair, vildmarksmässaJonas i Sälen Game Fair, Ödemarksjägarn, Roger Bäck, gamefair sälen, jaktmässa sälen, Lindvallens Fäbod, Lindvallenjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Huntingjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Huntingjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Huntingjaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Hunting

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter