Höstkonferens och Höstlov

Gattar, fjällstuga, konferens i sälen, storstuga tandådalen, kock i stugan, canada goose, skidkonferens, Sälen

Sälenfjällen – 3 valfria dagar oktober-november

1.490: -/person exkl. moms, minimum 16 personer

Snö har fallit på fjället och den efterlängtade vintern närmar sig med stormsteg. Samtidigt som fjälluften blir allt kyligare värmer också brasan allt skönare i Gattar storstuga. Nu är det nästan som skönast att sjunka ned i utomhus jacuzzin. Det ångar från vattnet. Skratt, tjo och tjim hörs innifrån relaxen och från den vedeldade bastun. Nu finns tillfälle att njuta av Gattars alla bekvämligheter och unika charm till ett förmånligt pris.

Företag, samla era kunder eller personal och teambuilda i vår härliga fjällmiljö. Storfamiljen, samla nära och kära för tre valfria dagar i oktober eller november – Gattar storstuga har 24 bäddar fördelade på 11 unika rum, stort kök, matplats, lounge, uteterass och smakfullt inredda sällskapsytor samt fyra wc/bad.

Ställ in er på att en planerad vandring kanske bara blir en kortare promenad men desto mer tid och tillfälle att njuta av Gattar storstuga, varandras sällskap och allt annat som Sälen har att erbjuda.

Gattar, fjällstuga, konferens i sälen, storstuga tandådalen, kock i stugan, canada goose, skidkonferens, Sälenkonferens sälen, storstuga sälen, fjällkonferens, höstlov, höstkonferens, Jonas i Sälen, vandring sälen, vandringsleder

Höstkonferens i Sälenfjällen – 3 valfria dagar oktober-november

  • Boende Gattarstigen, 2 nätter – valfria dagar
  • Tillgång till relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzi
  • Bäddade sängar med Canada Goose, handdukar utlagda på rummen
  • Slutstädning av stugan vid avresa
  • Möjlighet till konferens i stugan

1.490: -/person exkl. moms, minimum 16 personer 

Gattar är en exklusiv storstuga i Tandådalen med 24 bäddar fördelat på 11 unika rum. 4 bad/wc, välutrustat kök, lounge, solterass, relax, vedeldad bastu och utomhus jacuzzi. 

KONTAKTA OSS

Gattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, SälenGattar, bröllop sälen, Jonas i Sälen, storstuga sälen, fjällkonferens, golf, skoter, skidor, vandringGattar, storstuga sälen, jacuzzi, spa tandådalen, Jonas i Sälen, gruppresa sälen, konferens i sälen, fjällkonferens, all inclusive, boka boendeGattar, stortuga, stuga sälen, Jonas i Sälen, tjemiddag sälen, gruppresa sälen, bastu, boka konferens, Fjällkonferensbjörnjakt dalarna, orrjakt, jaktupplevelser, ripjakt sälen, ripjakt fjällen, en till en jakt, jaktmässa sälen, sälenfjällen, jaktmark dalarna, Jonas i Sälenfjällkonferens, konferens sälen, bröllop sälen, Jonas i Sälen, skistar business, upplevelsemiddag, restauranger sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter