Skidkonferens Sälen

konferens sälen, skidkonferens, fjällkonferens, boka konferens, konferens sälenfjällen, Jonas i Sälen, VIP kort, Tandådalen, storstuga sälen, Sälen, Sälenfjällen

Unikt konferenserbjudandande – Skidkonferens i Sälen.

Sönd-torsd vecka 2-16, 5.200 kr/person exkl.moms. Boka senast 15 november – få ett VIP-kort laddat med ett värde av 10.000 kr. (Kortet gäller på Tandådalens Wärdshus, Pulsen, Järnet, Bakfickan och Lindalens Fäbod)

konferens sälen, skidkonferens, fjällkonferens, boka konferens, konferens sälenfjällen, Jonas i Sälen, VIP kort, Tandådalen, storstuga sälen, Sälen, Sälenfjällen

Skidkonferens – sön-tors, vecka 2-16

 • Boende Gattarstigen 4 dygn
 • Tillgång till relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzi
 • Bäddade sängar med Canada Goose, handdukar utlagda på rummen
 • Slutstädning av stugan vid avresa
 • 4-dagars frukost (vi fyller kyl och skafferi)
 • Ankomstmiddag i stugan (inkl. 2 vin/öl )
 • Burger & beers på O’Leary’s (ink. 3 öl)
 • Upplevelsemiddag Lindalens Fäbod (inkl. dryckespaket)
 • Matlagningsaktivitet i stugan (inkl. 2 vin/öl)
 • 3-dagars Skipass
 • Konferens i boendet

Skidkonferens enligt ovan: 5.200 kr/person. Pris exklusive moms. Priset är beräknat på 16 personer och kan förändras något vid fler eller färre deltagare

BOKA-BE OM OFFERT

All Inclusive, storstuga, bo i Sälen, bo tillsammans, lodge, ski lodge, Gattarfjällkonferens, konferens sälen, bröllop sälen, Jonas i Sälen, skistar business, upplevelsemiddag, restauranger sälenTandådalen, Tandådalens Wärdshus, Mio Express, afterski, stora backen tandådalen, ski pass tandådalen, skidor tandådalen, Jonas i Sälenskidresa, skidor sälen, längd sälen, skoterled sälen, längdspår sälen, längdåkning, Jonas i Sälen, boka stuga, stugor, GattarJonas i Sälen, Gattar, tjejresa sälen, konferens Sälen, Fjällkonferens, stuga sälen, storstuga sälenGattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, Sälensälen konferens, fjäll konferens, skid konferens, brasseradé, Lindalens Fäbod, Gattar boende, Jonas i Sälen, äta ute sälen, större sällskap sälenSälenfjällen, Sälen, Jonas i Sälen, vandringsleder sälen, längdspår sälen, afterski sälen, vildmark, fjällnatur, norrsken, snödjup, DalarnaKonferens, vandra, cykla, Jonas i Sälen, konferens i Sälen, Gattar, storstuga, vandring, cykling, konferenslokal, Sälendryckespaket, VIP afterski, vip bord, boka afterski, lounge Tandådalen, Jonas i Sälen, After Ski, aprés skiGattar, bröllop sälen, Jonas i Sälen, storstuga sälen, fjällkonferens, golf, skoter, skidor, vandringGattar, Canada Goose, 24 bäddar, storstuga sälen, storstuga Tandådalen, konferens i Sälen, boka boende sälen, Jonas i Sälenskidor sälen, skoter sälen, längd sälen, golf sälen, läger sälen, storstuga sälen, allinclusive sälen, helpension sälen, hyra stuga sälen, Jonas i Sälensälen konferens, fjäll konferens, skid konferens, skoter konferens, kick off, team buildning, hyra stuga sälen, boka stuga sälen, Jonas i SälenJonas i Sälen, jobba hos oss, jobb sälen, årets företagare, jobba i sälen, Städ i Sälen, tvätteri Sälenfjällkonferens, konferens sälen, bröllop sälen, Jonas i Sälen, skistar business, upplevelsemiddag, restauranger sälen

BOENDET Samla kollegorna eller kunderna för en skidkonferens i Sälen. I Gattar storstuga finns allt ni behöver. 24 bäddar fördelade på 11 unika rum. 4 bad/wc. Ett välutrustat kök, lounge, stort konferensbord, utealtan, relax, vedeldad bastu och en utomhus jacuzzi.

SKIDÅKNINGEN Närmaste anläggningen är Tandådalen som via en förbindelselift även inkluderar Hundfjället. Tandådalen bjuder på varierad åkning. Långa, flacka backar för nybörjaren och flera svarta pister, Snow park, barnområden och ett bra liftsystem. Förra säsongen invigdes Mio Express, en ny sittlift som tar dig från Tandådalstorget till toppen. Uppe på toppen finns en förbindelselift till Östra Tandådalen. Runtom i anläggningen finns flera matställen och våffelstugor. Tandådalens Wärdshus ligger vid foten av Stora Backen och Mio Express liften. Här på Tandådalens Wärdshus hittar du en lounge med sprakande brasa, solterass när vädret tillåter, hemlagad lunch, bar och självklart genuin afterski. Live musik alla dagar i veckan. Vill några åka längd finns elljusspår i Tandådalen. Dessa är sammanbundna med Kalven runt, ett klassiskt, populärt längdspår som går runt hela Tandådalen. Hela gruppen kan samlas för t.ex lunch på Tandådalens Wärdshus eller Pulsen i Östra Tandådalen oavsett om man åker utför eller längd.

AKTIVITETERNA Upplevelsemiddagen i Lindalens Fäbod är något alldeles extra. Fäboden som på dagen är en populär våffelsstuga längs längdskidspåret Kalven runt förvandlas kvällstid till en vildmarksrestaurang. Lindalens Fäbod med anor från 1734 ligger långt ut i skogen. Ni transporteras dit och tillbaka med skotersläde, en tur genom gammelskogen som tar ca 20 minuter. Ute i Fäboden finns varken el eller rinnande vatten. Huvudrätten är brasseradé. Ni grillar själva tunna skivor av älgkött på bordsgrillar. Till detta serveras potatisgratäng, sallader och bröd. Bordsgrillarna drivs av glödande kol och är gjorda av en smed i Chamonix.

KONFERENSEN Det är aktiviteter som upplevelsemiddagen i Lindalens Fäbod som svetsar samman gruppen. Den unika miljön och fjälluften ger bränsle till kreativiteten. I storstugan kan prata allvar i en skön miljö. Här finns ett stort konferensbord, sköna sittgrupper, projektor mm. Vi har gedigen erfarenhet så tveka inte att fråga om ni har särskilda önskemål: iskulptering, skotersafari…

RESAN TILL SÄLEN

Egen bil.

 • Stockholm – Sälen ca 5 timmar.
 • Göteborg – Sälen ca 5,5 timmar
 • Karlstad – Sälen ca 3 timmar
 • Västerås – Sälen ca 4 timmar
 • Borlänge – Sälen ca 2,5 timmar
 • Hamar, Norge – Sälen ca 2 timmar
 • Oslo, Norge – Sälen ca 3,5 timmar

Flyg från Ängelholm/Helsingborg till Mora

 • Boka flyg här
 • Boka transfer Mora-Sälen här

Buss

 • Fjällexpressen boka här
 • Transfer Dalarna boka här

Tåg till Mora – buss till Sälen

FRÅGOR Kontakta oss på tel: 0280 – 333 30

konferens sälen, skidkonferens, fjällkonferens, boka konferens, konferens sälenfjällen, Jonas i Sälen, VIP kort, Tandådalen, storstuga sälen, Sälen, Sälenfjällen

konferens sälen, skidkonferens, fjällkonferens, boka konferens, konferens sälenfjällen, Jonas i Sälen, VIP kort, Tandådalen, storstuga sälen, Sälen, Sälenfjällen

BOKA-BE OM OFFERT

Reservation för fullbokade veckor. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller vid bokning senast 15 november 2016.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter