Snötips och snöfilmer

Sälenfjällen, Sälen, Jonas i Sälen, vandringsleder sälen, längdspår sälen, afterski sälen, vildmark, fjällnatur, norrsken, snödjup, Dalarna

Tre snöfilmer, ha ljudet på och hör Jonas berätta.

Vi söker hyresgäst! Vi bygger vidare på vår nya industrilokal i Lindvallen som skall inrymma lager och kontor, ett produktionskök, en tvätt och Sälens Fjällbryggeriers nya bryggeri. Vi söker hyresgäst – nybyggt lager och kontor med idealiskt läge i Lindvallen.

HYRA LOKAL – KONTAKTA OSS

Vill du jobba extra i vinter i Sälen? Vi behöver bli fler på Städ i Sälen, framförallt på söndagarna i vinter. Söndagarna är den stora stugbytardagen i Sälen under vintern. Det är då vi har som allra mest att göra. Även andra dagar kan bli aktuella, t.ex torsdagar. Passa på att tjäna extra pengar i vinter – sök nu och bli en i vårt gäng i vinter! Fyll gärna i ansökningsformuläret nedan. Ringer du så välj tvätt och städ i Sälen så får du tala med rätt person hos oss.

EXTRAJOBB – SÖK HÄR

Lindvallens Fäbod öppnar för vintersäsongen 22 december! Öppet tisdag – lördag kl: 11.00 – 17.00. Här kan du njuta av frasiga våfflor med grädde och hjortronsylt, bakverk och bröd från vedugnen och lunch. På Lindvallens Fäbod hittar du också alla öl på flaska från Sälens Fjällbryggeri. Njut en kall öl framför brasan på Sälens lugnaste afterski, garanterat utan musik.

Lindvallens Fäbod är också platsen för Jonas i Sälen Game Fair. 2017 kör vi jakt och fiskemässan 3-4 juni för tredje året i rad. Redan nu är vi igång med planering och förberedelser. Är du intresserad av att delta som utställare?

UTSTÄLLARE – KONTAKTA OSS

Erbjudande – Skidkonferens. Boka skidkonferens sönd-torsd v 2-16 och få ett VIP kort laddat med ett värde av 10.000 kr. Boka senast 15 november.

konferens sälen, skidkonferens, fjällkonferens, boka konferens, konferens sälenfjällen, Jonas i Sälen, VIP kort, Tandådalen, storstuga sälen, Sälen, Sälenfjällen

BOKA SKIDKONFERENS

Snökanonerna går för fullt i Tandådalen och inne på Backfickan pågår febril aktivitet.

Glöm inte att boka julbord! Vi vill slå ett extraslag för sittningen kl: 13.00 och kl: 19.00.

En fördel med julbordet kl: 13.00 är givetvis priset. Du får samma härliga julbord för endast 465 kr, 60 kr billigare än de senare sittningarn. Liftarna stänger kl: 14.00 på julafton så även om man tar den tidiga sittningen så missar man inte mycket skidåkning. Man blir rejält mätt av ett julbord. Hela julaftonen är kvar när ni ätit och det kanske räcker att fylla på enklare förtäring resten av dagen.

Fördelarna med sittningen kl: 19.00 är givetvis att ni kan ta det lugnare. Ni hinner åka utför till 14.00 och sedan även en tur på längdskidor och kanske en bastu innan det är dags att äta julbord. Ni hinner även se Kalle Anka och hans vänner. På Julaftons kväll brukar man ändå bli lite mätt, seg och trött, bättre då att gå ut och äta med nära och kära.

BOKA JULBORD

tandådalens wärdshus, julbord, boka julbord, wärdshusets julbord, tandådalen, Jonas i Sälen, boka bord, julbord sälen, julbord dalarna

Längdåkning – skidspår

  • Spår finns på Tjärnhedens IP (Berga) samt på startfältet för Vasaloppet. 2 km.
  • Myrflodammen-Orrliden-Gilleråsen

Så här skrev Carl igår: Inget kört vid Myrflo. Ordentligt med snö dock, spårade ner till dammen från myrflocenter i 2-4 dm vindpackad snö, bra träning!

  • Sportfältet, Malung

7,2 dragen med skoter och grund spårsläde, åkbara men inte toppen spår

TILL SKIDSPÅR.SE

  • Det finns också skidspår i Vasaloppsarenan, bl.a med sparad snö. Läs mer här.
  • I Trysil finns 6 km spår (avgift). Läs mer här.

Fler nyheter inför vintersäsongen kommer snart. Följ oss på Facebook.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair facebook.com/tandadalenswardshus

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair facebook.com/jonasisalen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter

ÖVRIGT, AKTUELLT

På väg till Sälen? I Sälen är det nu vinterväglag. Kör försiktigt och kör med rätt däck. Väg- och järnvägsbron mellan riksväg 70 och Oxberg har fått stängas av akut. Mer info här.

Jonas i Sälen, snö, vinter, sälen snö, skidkonferens sälen, julbord sälen, konferens sälen, boka julbord, storstuga sälen, Tandådalens Wärdshus, Lindvallens Fäbod, Gattar