Januarifynd!

konferens sälen, skidkonferens, fjällkonferens, boka konferens, konferens sälenfjällen, Jonas i Sälen, VIP kort, Tandådalen, storstuga sälen, Sälen, Sälenfjällen

Januarifynd!

Kickstarta det nya året med oss i Sälenfjällen!

  • 1-8 januari måndag-söndag 33.500 kr inkl.moms

Vi tar hand om er!

Ta er hit så tar vi hand om er! Vår exklusiva storstuga Gattar har 24 bäddar, vedeldad bastu och utomhusjacuzzi. Slutstädning ingår.

Konferens vid öppna brasan.

I storstugan finns ett stort konferensbord och en skön lounge sittgrupp framför den öppna brasan. Våra konferensgäster vittnar om hur effektivt ni kan utnyttja tiden. Det välutrustade köket ligger i direkt anslutning och vi kan fylla kylen efter era önskemål. Ni kan äta såväl frukost som lunch och middag i stugan. Tids- och kostnadseffektivt.

Att samla konferensen vid den öppna brasan är effektivt och stimulerar kreativiteten – likväl erbjuder Gattar storstuga avskildhet. 11 unika, låsbara rum och 4 bad/wc. Sängarna är bäddade med Canada Goose.

Skräddarsydd fjällkonferens.

Vi skräddarsyr er skidkonferens efter era önskemål. Populära tillval är en upplevelsemiddag på någon av våra fäbodar, Lindvallen, Östfjället & Lindalen. Eget rum och middag på O’Learys Tandådalen eller VIP bord med dryckespaket på Tandådalens Wärdshus eller TD Lounge.

Ring oss nu: 0280 – 333 30 eller skicka en förfrågan. 

BE OM OFFERT

PS.

Kalven runt längdspåret är öppet, elljuslängdspåren är öppna. Tandådalen-Hundfjället har skidåkning till 18.00 alla dagar i veckan. Snödjup drygt 55 cm – mest i Sälen. Snön kom tidigt i år och snötäcket har packat till sig – det går att åka skoter på flera ställen. Vi kan även erbjuda iskulptering och skotersafari som teambuilding aktiviteter. Välkommen till Sälen!

Tandådalen, Tandådalens Wärdshus, Mio Express, afterski, stora backen tandådalen, ski pass tandådalen, skidor tandådalen, Jonas i SälenSöka jobb, jobba i sälen, Jonas i Sälen, kock, bartender, café, städ Sälen, tvätt Sälen, jobba hos ossGattar, stortuga, stuga sälen, Jonas i Sälen, tjemiddag sälen, gruppresa sälen, bastu, boka konferens, FjällkonferensGattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, Sälensälen konferens, fjäll konferens, skid konferens, skoter konferens, kick off, team buildning, hyra stuga sälen, boka stuga sälen, Jonas i SälenGattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, Sälenskidor sälen, skoter sälen, längd sälen, golf sälen, läger sälen, storstuga sälen, allinclusive sälen, helpension sälen, hyra stuga sälen, Jonas i Sälenskidor sälen, skoter sälen, längd sälen, golf sälen, läger sälen, storstuga sälen, allinclusive sälen, helpension sälen, hyra stuga sälen, Jonas i SälenGattar, bröllop sälen, Jonas i Sälen, storstuga sälen, fjällkonferens, golf, skoter, skidor, vandringGattar, Canada Goose, 24 bäddar, storstuga sälen, storstuga Tandådalen, konferens i Sälen, boka boende sälen, Jonas i Sälenkonferens sälen, konferens lindvallen, fjällkonferens, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, middag lindvallen, bröllop sälen, häst och släde, Lindvallen, Sälensälen konferens, fjäll konferens, skid konferens, brasseradé, Lindalens Fäbod, Gattar boende, Jonas i Sälen, äta ute sälen, större sällskap sälenSälenaktiviteter, skotersafari, skotersafari tandådalen, Tandådalen, Hundfjället, hyra skoter, Sälen, Sälenfjällenfjällkonferens, konferens sälen, bröllop sälen, Jonas i Sälen, skistar business, upplevelsemiddag, restauranger sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter