Tillfälle! Söndag till onsdag vecka 7

konferens sälen, skidkonferens, fjällkonferens, boka konferens, konferens sälenfjällen, Jonas i Sälen, VIP kort, Tandådalen, storstuga sälen, Sälen, Sälenfjällen

Gattar, exklusiv storstuga, 24 bäddar – perfekt för grupper och företag.

Enstaka lediga perioder kvar, först till kvarn. Bl.a söndag – onsdag vecka 7 samt hela vecka 15 och 16.

KONTAKTA OSS

Gattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, Sälensälen konferens, fjäll konferens, skid konferens, skoter konferens, kick off, team buildning, hyra stuga sälen, boka stuga sälen, Jonas i SälenGattar, bröllop sälen, Jonas i Sälen, storstuga sälen, fjällkonferens, golf, skoter, skidor, vandringskidor sälen, skoter sälen, längd sälen, golf sälen, läger sälen, storstuga sälen, allinclusive sälen, helpension sälen, hyra stuga sälen, Jonas i Sälen

BOENDET Samla kollegorna eller kunderna för en skidkonferens i Sälen. I Gattar storstuga finns allt ni behöver. 24 bäddar fördelade på 11 unika rum. 4 bad/wc. Ett välutrustat kök, lounge, stort konferensbord, utealtan, relax, vedeldad bastu och en utomhus jacuzzi.

SKIDÅKNINGEN Närmaste anläggningen är Tandådalen som via en förbindelselift även inkluderar Hundfjället. Tandådalen bjuder på varierad åkning. Långa, flacka backar för nybörjaren och flera svarta pister, Snow park, barnområden och ett bra liftsystem. Förra säsongen invigdes Mio Express, en ny sittlift som tar dig från Tandådalstorget till toppen. Uppe på toppen finns en förbindelselift till Östra Tandådalen. Runtom i anläggningen finns flera matställen och våffelstugor. Tandådalens Wärdshus ligger vid foten av Stora Backen och Mio Express liften. Här på Tandådalens Wärdshus hittar du en lounge med sprakande brasa, solterass när vädret tillåter, hemlagad lunch, bar och självklart genuin afterski. Live musik alla dagar i veckan. Vill några åka längd finns elljusspår i Tandådalen. Dessa är sammanbundna med Kalven runt, ett klassiskt, populärt längdspår som går runt hela Tandådalen. Hela gruppen kan samlas för t.ex lunch på Tandådalens Wärdshus eller Pulsen i Östra Tandådalen oavsett om man åker utför eller längd. I år har vi fantastiskt fina förhållande med över 70 cm snö i backar och terräng.

Lindalens Fäbod, Lindalen, Kalven Runt, Brasseradé, skoter lindalen, middag lindalen, middag fäbod, fjällkonferens, sälen konferensTandådalen, Tandådalens Wärdshus, Mio Express, afterski, stora backen tandådalen, ski pass tandådalen, skidor tandådalen, Jonas i Sälen

AKTIVITETERNA Boka en middag på Lindalens Fäbod. Upplevelsemiddagen i Lindalens Fäbod är något alldeles extra. Fäboden som på dagen är en populär våffelsstuga längs längdskidspåret Kalven runt förvandlas kvällstid till en vildmarksrestaurang. Lindalens Fäbod med anor från 1734 ligger långt ut i skogen. Ni transporteras dit och tillbaka med skotersläde, en tur genom gammelskogen som tar ca 20 minuter. Ute i Fäboden finns varken el eller rinnande vatten. Huvudrätten är brasseradé. Ni grillar själva tunna skivor av älgkött på bordsgrillar. Till detta serveras potatisgratäng, sallader och bröd. Bordsgrillarna drivs av glödande kol och är gjorda av en smed i Chamonix.

KONFERENSEN Det är aktiviteter som upplevelsemiddagen i Lindalens Fäbod som svetsar samman gruppen. Den unika miljön och fjälluften ger bränsle till kreativiteten. I storstugan kan ni prata allvar i en skön miljö. Här finns ett stort konferensbord, sköna sittgrupper, projektor mm. Vi har gedigen erfarenhet så tveka inte att fråga om ni har särskilda önskemål: iskulptering, skotersafari…

RESAN TILL SÄLEN

Egen bil.

 • Stockholm – Sälen ca 5 timmar.
 • Göteborg – Sälen ca 5,5 timmar
 • Karlstad – Sälen ca 3 timmar
 • Västerås – Sälen ca 4 timmar
 • Borlänge – Sälen ca 2,5 timmar
 • Hamar, Norge – Sälen ca 2 timmar
 • Oslo, Norge – Sälen ca 3,5 timmar

Flyg från Ängelholm/Helsingborg till Mora

 • Boka flyg här
 • Boka transfer Mora-Sälen här

Buss

 • Fjällexpressen boka här
 • Transfer Dalarna boka här

Tåg till Mora – buss till Sälen

FRÅGOR Kontakta oss på tel: 0280 – 333 30

 • Läs mer om Gattar här.
 • Läs mer om upplevelsemiddag på Lindalens Fäbod här.

KONTAKTA OSS

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter