Jonas bygger nytt – Sneak Preview

Jonas i Sälen, Jonas Persson, lokal uthyres, ledig lokal, lindvallen, Sälens Fjällbryggeri, tvätt, produktionskök, beöksnäring, året runt, Sälen, årets företagare, Dalarna, investering, jobb, skapa jobb, Scandinavian Mountains

Årets företagare i Malung Sälen Lima, Jonas Persson har många järn i elden. Just nu planerar vi för årets största fester: Utomhusafterskin på Långfredagen i Tandådalen, Jonas i Sälen Game Fair 3-4 juni på Lindvallens Fäbod och idag släpptes biljetterna till UtomhusHousen 2017. Dessutom fyller han år idag, Jonas, entreprenören och krögaren som viger nästan all sin tid till utvecklingen av besöksnäringen med året runtsatsning och att skapa fler arbetstillfällen i Sälen.

Foto ovan: Berit Djuse, Dala-Demokraten. Läs gärna en artikel om Jonas, ”Från Hollywood till Östfjällets Fäbod”

Längre ned på sidan ger Jonas er med några filmer en Sneak preview från senaste satsningen – bygget av en industrilokal i Lindvallen som förutom egen verksamhet i form av lager, kontor, kök och tvätt skall inrymma bl.a ett fjällbryggeri och flera andra hyresgäster.

Så här löd Företagarnas motivering till Årets Företagare: ”En driftig företagare inom turistnäringen med ett stort engagemang för områdets utveckling liksom branschens utveckling. Jonas tar ett stort samhällsansvar bland annat  genom att bidra till integration och öppna upp för lärlingar i sitt företag.”

Jonas i Sälen, Jonas Persson, lokal uthyres, ledig lokal, lindvallen, Sälens Fjällbryggeri, tvätt, produktionskök, beöksnäring, året runt, Sälen, årets företagare, Dalarna, investering, jobb, skapa jobb, Scandinavian Mountains

Jonas grillar korv på Lindvallens Fäbod. Inom kort presenterar Jonas i Sälen fler nyheter såväl inom mat som besöksnäringen i stort i Sälen.

Jonas i Sälen, Jonas Persson, lokal uthyres, ledig lokal, lindvallen, Sälens Fjällbryggeri, tvätt, produktionskök, beöksnäring, året runt, Sälen, årets företagare, Dalarna, investering, jobb, skapa jobb, Scandinavian Mountains

Jonas & Jonas. Ett av förra årets stora händelser inom Jonas i Sälen och besöksnäringen i Sälen – etableringen av O’Learys Tandådalen. Jonas Persson tillsammans med grundaren av restaurangkedjan O’Learys, Jonas Reinholdsson, i Tandådalen.

Jonas i Sälen, O'Learys Tandådalen, O'Learys, Tandådalen, restaurang,

Sneak preview från bygget av en industrilokalen i Lindvallen. Filmerna är ett par veckor gamla så vi är väldigt nära ett färdigt resultat idag.

 

 

 

Vi har alltjämt lediga lokaler. Lager, lokal, kontor med bästa läget i Lindvallen. Är du intresserad, skicka ett mejl.

En av hyresgästerna blir Sälens Fjällbryggeri som i och med sin nya lokal kommer öka kapaciteten av utsökt Sälenöl rejält.

Jonas i Sälen, Jonas Persson, lokal uthyres, ledig lokal, lindvallen, Sälens Fjällbryggeri, tvätt, produktionskök, beöksnäring, året runt, Sälen, årets företagare, Dalarna, investering, jobb, skapa jobb, Scandinavian Mountains, Sälens Fjällbrygger, bryggeri

Efter noggrann planering, förstudier och inspektion har Sälens Fjällbryggeri valt ut sina nya utrustning i Tjeckien. Jästankar, varmvattentank och vörtpanna.

Sälens Fjällbryggeri, bryggeri, Sälenöl, Jonas i Sälen, Sälen, Lindvallen, ledig lokal, lokal uthyres, kontor uthyres

Tre långtradare till det nya bryggeriet på plats i Sälen.

Jonas i Sälen, Jonas Persson, lokal uthyres, ledig lokal, lindvallen, Sälens Fjällbryggeri, tvätt, produktionskök, beöksnäring, året runt, Sälen, årets företagare, Dalarna, investering, jobb, skapa jobb, Scandinavian Mountains

Läs mer om Sälens Fjällbryggeri här.

Sälens Fjällbryggeri, bryggeri, Sälenöl, Jonas i Sälen, Sälen, Lindvallen, ledig lokal, lokal uthyres, kontor uthyres

Söker du lokal och kontor med bästa läget i Lindvallen, Sälen? Skicka ett mejl. Eller ring: 070 – 55 33 888.

Jonas i Sälen, Jonas Persson, lokal uthyres, ledig lokal, lindvallen, Sälens Fjällbryggeri, tvätt, produktionskök, beöksnäring, året runt, Sälen, årets företagare, Dalarna, investering, jobb, skapa jobb, Scandinavian Mountains

Snart presenterar vi fler nyheter från Jonas i Sälen. Nu planerar vi för våra kommande stora evenemang.

  • Fjällvärldens största Utomhusafterski på Långfredagen med Uno Svenningsson, Lasse Kronér, Mats Levén, PartyPatrullen, DJ Ishak Assia och så Valle såklart.
  • Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market, 3-4 juni på Lindvallens Fäbod.

Konferens, kock i stugan, storstuga, Gattar, fjällkonferens, Jonas i Sälen

 

 

 

Du följer väl vår blogg. jonasisalen.se/blogg – alltid först med vinterns veckoprogram. Vi bloggar varje dag på någon av våra sajter.

www.jonasisalen.se

www.jonasisalengamefair.se

www.tandadalenswardhus.se

www.itandadalen.se

lindvallens fäbod, lindvallen, dalahäst, café lindvallen, café sälen, fäbodcafé, våfflor lindvallen, barnaktivitet, våffelsstuga, sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter