Nyspårade längdspår!

längd, längdåkning, skidspår, nyspårat, lunch, dagens lunch, lunchöppet, Lindvallen, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, outdoor sälen, MTB Rörbäcksnäs

Vinter behåller sitt grepp om Sälen. En hel del folk är kvar på fjället även om de flesta säsongare nu ger sig av. De kommande veckorna är många uppe och ser till sina stugor, hämtar hem husvagnar och liknande. En idé kan vara att plocka fram längdskidorna. Spårmaskinen har varit ute nu onsdag kväll! Alla spår på Högfjället samt skatespåret mellan Högfjället och Tandådalen är nydragna! (rapporterat av Fredrik Rydén på Skistar)

Snödjupet i Tandådalen är hela 73% bättre än ett snitt från tidigare år. De närmaste dagarna väntas soligt, halvklart, minusgrader på nätterna och någon plusgrad på dagen. Perfekt vårskidåkning med andra ord. Missa inte dagens lunch på Lindvallens Fäbod, läs mer längre ned.

MTB Rörbäcksnäs – en av utställarna på Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market 3-4 juni – är givetvis sugna på att dra igång cykelsäsongen. Men som det ser ut nu kan de få vänta ett tag. Bilderna nedan är från Rörbäcknäs där de rekat och jämfört snöläget med förra säsongen!

MTB Rörbäcksnäs, mountainbike, bikini, Rörbäcksnäs, cykel, cykelleder, cykla i Sälen, Outdoor mässa, outdoor, Jonas i Sälen Game Fair

Ovan, snöläget i år. Nedan, förra säsongen. Samma tid, samma plats.

MTB Rörbäcksnäs, mountainbike, bikini, Rörbäcksnäs, cykel, cykelleder, cykla i Sälen, Outdoor mässa, outdoor, Jonas i Sälen Game Fair

Lunch på Lindvallens Fäbod måndag – fredag kl: 11.00 – 15.00 fram till Jonas i Sälen Game Fair 3 – 4 juni.

Pris 89 kr vid köp av 10 kort, annars 100 kr.

Välkommen till Lindvallens Fäbod. Lunchöppet måndag-fredag kl: 11.00 – 15.00

Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, restaurang, café, lunch, middag, Sälen, Lindvallen

Vi fortsätter ladda för årets stora händelse på Lindvallens Fäbod – Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market 3 – 4 juni. Vi befinner oss i en uppbyggnadsfas av en långsiktigt satsning. Genom jakt, fiske och outdoormässan vill vi öka vår satsning på barmarksperioden och året runt. Senaste nytt är att Into the Wild/Sälens Äventyrsbana kommer att vara öppen under mässdagarna, 12.00 – 16.00 lördag och söndag 3 – 4 juni. Välkomna till mässan Into the Wild!

Läs mer om mässan här:

www.jonasisalengamefair.se

Följ mässan på Facebook

jaktmässa, fiskemässa, hundmässa, vildmarksmässa, outdoor mässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Jonas Hunting

 

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter