Sälen Business Class

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Om drygt en månad öppnar Sälen Business Center – Jonas i Sälen Business Center – i toppmoderna lokaler i Lindvallen. Jonas i Sälen har snart färdigställt bygget av den lokal i Lindvallen som kommer inrymma en tvätt, ett produktionskök, lager och kontor. Hyresgäster från start är bl.a Sälens Fjällbryggeri. Här skapar Jonas Persson, årets företagare i Malung-Lima-Sälen 2016 också ett Sälen Business Center.

Vill du etablera ditt företag i Sälen? Öppna en filial i Sälen? Kanske har du redan en stuga i Sälen och genom en kontorsplats i bästa läge kunna skapa förutsättningar att jobba mer flexibelt från hemorten såväl som på plats i Sälen? I våra kontorsplatser ingår tillgång till möteslokal. Kanske är Sälen rätt plats att möta era kunder? Behöver ni större ytor och festligare inramning för t.ex ett företagsevent så kan vi erbjuda närliggande Lindvallens Fäbod och Lindvallens Fäbod Lappkåta. Likaså kan vi självklart erbjuda utmärkt boende, upplevelsemiddagar och aktiviteter till era tillresta kunder. Vi skräddarsyr lösningar efter era behov och önskemål.

Jonas i Sälen, Jonas Persson, lokal uthyres, ledig lokal, lindvallen, Sälens Fjällbryggeri, tvätt, produktionskök, beöksnäring, året runt, Sälen, årets företagare, Dalarna, investering, jobb, skapa jobb, Scandinavian Mountains

Snart är bygget i Lindvallen klart. 2300 kvm. Jonas i Sälen erbjuder initialt två typer av kontor att hyra i Sälen Business Center.

  • En egen möblerad arbetsplats med internet/ WiFi, parkeringsplats, kaffe, städning, el, snöröjning, postfack och tillgång till mötes/konferenslokal 3 timmar/månad.
  • Virtuellt kontor, ej en fast plats utan tillgång till en arbetsstation inklusive postfack.

Månadshyran är inte spikad men det går utmärkt att skicka en förfrågan via mejl. Du kan också ringa Jonas på kontorstid: 070 – 553 38 88

Vänta inte för länge, några platser är redan tingade. Vi har utmärkta referenser.

Sälen Business Center är en i raden av satsningar som Jonas i Sälen a.k.a Jonas Persson gör i Sälen i syfte att utveckla och utöka besöksnäringen året om. Vi jobbar långsiktigt med stark lokal förankring, utvecklar och skapar nya arbetstillfällen.

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Konferens, kock i stugan, storstuga, Gattar, fjällkonferens, Jonas i Sälen

En annan pågående långsiktig satsning är satsningen på jakt och fiske i Sälen där vår jakt- och fiskemässa – Jonas i Sälen Game Fair – är en del. Årets stora nyhet är utökningen av mässan med löpning, cykel, vandring, klättring… Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market.

 

Läs mer om mässan här: www.jonasisalengamefair.se

Välkommen till Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market på Lindvallens Fäbod 3 – 4 juni.

game fair, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, outdoor sälen, cykling sälen, vandring sälen, löpning sälen,kanot sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Lindvallen

Trevlig Valborg och Lev väl / Jonas i Sälen

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter