Sälen Business Center – hyr kontor i Sälen

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Hyr ett kontor i Sälen, välj mellan ett eget kontor eller en virtuell kontorsplats. Vill du etablera ditt företag i Sälen? Öppna en filial i Sälen? Kanske har du redan en stuga i Sälen och genom en kontorsplats i bästa läge kunna skapa förutsättningar att jobba mer flexibelt från hemorten såväl som på plats i Sälen?

I våra kontorsplatser ingår tillgång till möteslokal. Sälen kanske är rätt plats att möta era kunder? Behöver ni större ytor och festligare inramning för t.ex ett företagsevent så kan vi erbjuda närliggande Lindvallens Fäbod och Lindvallens Fäbod Lappkåta. Likaså kan vi självklart erbjuda utmärkt boende, upplevelsemiddagar och aktiviteter till era tillresta kunder. Vi skräddarsyr lösningar efter era behov och önskemål.

Jonas i Sälen erbjuder initialt två typer av kontor att hyra i Sälen Business Center.

  • En egen möblerad arbetsplats med internet/ WiFi, parkeringsplats, kaffe, städning, el, snöröjning, postfack och tillgång till mötes/konferenslokal 3 timmar/månad.
  • Virtuellt kontor, ej en fast plats utan tillgång till en arbetsstation inklusive postfack. Detta är den flexibla lösningen för dig som behöver ett kontor utan krav på en fast kontorslösning men vill slippa kostnader för ett kontor.

Månadshyran är inte spikad men det går utmärkt att skicka en förfrågan via mejl. Du kan också ringa Jonas på kontorstid: 070 – 553 38 88

Vänta inte för länge, några platser är redan tingade. Vi har utmärkta referenser.

Häng med Jonas på en rundvandring i lokalerna.

 

Vi öppnar inom en månad. Toppmoderna lokaler på hela 2300 kvm i Lindvallen. Karta.

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Sälen Business Center är en i raden av satsningar som Jonas i Sälen a.k.a Jonas Persson gör i Sälen i syfte att utveckla och utöka besöksnäringen året om. Vi jobbar långsiktigt med stark lokal förankring, utvecklar och skapar nya arbetstillfällen.

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Konferens, kock i stugan, storstuga, Gattar, fjällkonferens, Jonas i Sälen

En annan pågående långsiktig satsning är satsningen på jakt och fiske i Sälen där vår jakt- och fiskemässa – Jonas i Sälen Game Fair – är en del. Årets stora nyhet är utökningen av mässan med löpning, cykel, vandring, klättring… Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market.

 

 

Läs mer om mässan här: www.jonasisalengamefair.se

Välkommen till Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market på Lindvallens Fäbod 3 – 4 juni.

game fair, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, outdoor sälen, cykling sälen, vandring sälen, löpning sälen,kanot sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Lindvallen

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter