Fjällunch fläsk deluxe

Lindvallens Fäbod, fjällunch, lunch, dagens lunch, Jonas i Sälen, meny, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, outdoor, hantverk, Olnispa, Sälen

På allmän begäran:  Torsdag 18 maj, Stekt fläsk med löksås! De 20 första får fläsk deluxe, en riktig bit fläsk! Dessutom har vi hemmagjord Jägarbiff. Lunchöppet på Lindvallens Fäbod fram till Jonas i Sälen Game Fair 3-4 juni. Lunch måndag – fredag, kl: 11.00 – 14.30. Hjärtligt välkomna!

Idag har vi firat lite extra. Gratulerar med dagen!

 

Denna flagga hänger allt som oftast på Lindvallens Fäbod.

lindvallens fäbod, jonas i sälen game fair, Jocke Smålänning, testa hund mot björn, björn, älg, fuglehund, fågelhund, älghund, skyting, skjytte

Jonas i Sälen Game Fair 3-4 juni följs i Sälen av nationaldagsfirande på Olnispa i Sälens by. Pingstafton är på lördag den 3 juni. Danmarks grundlovsdag (nationaldag) är på klämmdagen, måndag 5 juni och Sveriges Nationaldag och Svenska flaggans dag firas på tisdag den 6 juni.

  • 3 juni lördag Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market
  • 4 juni söndag Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market
  • 5 juni ”klämmdag”
  • 6 juni Sveriges Nationaldag och Svenska flaggans dag

Långhelg, en juni weekend perfekt för en resa till Sälenfjällen. Ta med hela familjen, vänner, kollegor, jakt och fiske vännerna för en upplevelserik weekend i Sälen. Första helgen i juni är en långhelg i år med en röd tisdag – Sveriges nationaldag. Har ni möjlighet så stanna gärna för Nationaldagsfirande på Olnispagården i Sälens by med Transtrands hembygdsförening.

Jonas i Sälen Game Fair, Olnispagården, Sälens by, Jonas i Sälen, Transtrands hembygdsföreningOlnispa, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2016, Jonas i Sälen, TranstrandJonas i Sälen Game Fair 2016, Dalarna, nationaldagen, Olnispa, Sälen, spelmän, hembygdsförening, jaktmässaOlnispa, Sälen, Jonas i Sälen Game Fair 2016, jaktmässa, fiskemässa, Lindvallens Fäbod

Bilderna ovan är från Nationaldagsfirande på Olnispagården i Sälens by med Transtrands hembygdsförening. Läs mer om årets firande här.

Vi kommer snart presentera fler utställare, flugbindare och aktiviteter. Följ oss på facebook.

Vi har fortfarande lite plats kvar för utställare. Hör av dig till oss på mejl.

ENTRÉ 2017

Entré endast 100 kr vid förköp. (150 kr på plats i entrén) Köp gärna biljett redan nu om du vet att du skall hit. De 500 första registrerade förköpen deltar i utlottning av fina priser – mer info kommer. Förköp, Betala med Swish. Vårt swishnummer: 1236141022

BOKA BOENDE – OBS! Pris är från priser/person och dygn. Priset kan bli något högre om man t.ex bor 3 personer i en 4-bädds stuga. Ring: 0280 – 333 30

Ski Lodge Lindvallen. 2 rumslägenhet med 6 bäddar från 142 kr/person och dygn. Stuga, 4 bäddar från 133 kr / person och dygn samt många fler alternativ. Ring: 0280 – 333 30

 

Utställare, nyheter och info om mässan hittar du här.

Säsongens sista ”spårrapport”?

Vi trodde tidigare att vi kollat in säsongens sista spårrapport men så var det inte. Ännu en ”spårrapport” kom in igår eftermiddag! Rapporterat av Per Sillén, 16 maj på skidspår.se

”Steg av bussen vid Gruven, för att åka 10-km-slingan. Närmast riksvägen var den rentöad, men myren något söder därom hade gott om snö. En sväng upp på toppen av Ö Kalven, gav fina möjligheter att skateåka på plan skare. Passet sydväst om Högfjällshotellet hade en del blöthål. Annars bestod slingan mest av cirka två dm tjock snö utan spår, med lite modd överst. Natursnötäcket är på norrsluttningarna mer än halvmetertjockt. Några telemarkssvängar nedför stora slalombacken, som var jättefin, satte krydda på skidutflykten.”

Enligt SLAO/Freeride så är snölagret alltjämt över 100 % över ett snitt jämfört med tidigare säsonger. Nu kommer dock värmen även till Sälen. Den närmaste veckan kommer temperaturen ligga på ca plus 10 grader och ofta upp mot 15 och inga nätter med minusgrader.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter