Fjällunch på fäboden tisdag

Lindvallens Fäbod, dagens lunch, lunch, lunchöppet, Jonas i Sälen, fäbodcafé, café, Jonas i Sälen Game Fair

Idag, tisdag, serverar vi Korv Stroganoff med ris och Kycklingklubba. Imorgon laddar vi med en riktig favorit. OBS! Stängt torsdag-fredag p.g.a helg.

Välkommen till Lindvallens Fäbod. Lunch 11.00 – 14.30

Ni hänger väl med på www.jonasisalengamefair.se och på facebook. Nu presenterar vi nya spännande utställare, minst en om dagen! Nu senast PAW of Sweden, ett företag från Leksand som har massor av designade produkter för din hund, jakt och fritid. Det mesta av deras tillverkning sker runtom i Dalarna med ett stark fokus på ett hållbart företagande. Snart presenterar vi en till flugbindare som kommer sitta på övervåningen på Lindvallens Fäbod och binda flugor under mässan.

Vi kommer presentera mer nyheter från Trail Running Sweden, mässerbjudande från Vandringar i Sälen och berätta om våra vänner nedströms älven – Yttermalungs Camping och Malungs Äventyr. Vad kommer Hilje & Co ha med sig för spännande aktiviteter till mässan?Detta är bara ett axplock av de blogginlägg som vi filar på just nu.

ENTRÉ endast 100 kr för båda dagarna. Förköp Swisha till 1236141022 

Entrébiljetten gäller även för vår Vildmarksbar och musik i Lappkåtan lördag kväll och en rad mässerbjudanden från olika företag inne på mässområdet men även runtom i Sälen. Vi törs lova mycket upplevelser och aktiviteter för 100-lappen!

 

Välkommen lördag & söndag 3-4 juni. Lördag 10.00 – 17.00 plus Vildmarksbar på lördagkväll. Söndag 10.00 – 16.00 www.jonasisalengamefair.se

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter