Vi söker en redovisningsekonom till Jonas i Sälen

Jonas i Sälen, årets företagare, Lindvallens Fäbod, boka stuga, boka boende, konferens, Tandådalen, Tandådalens Wärdshus, Sälen

Vi söker en ekonom, en redovisningsekonom, till Jonas i Sälen. Tillträde omgående, placering i Sälen. Jonas i Sälen är en snabbväxande koncern med verksamheter inom den snabbt växande besöksnäringen i Sälen.

Företagets grundare Jonas Persson utnämndes 2016 till årets företagare i Malung, Lima och Sälen. Verksamheten består av flera delar. Vi driver Tandådalens Wärdshus, O’Learys Tandådalen, TD Lounge med flera restauranger och caféer. Vi driver fäbodarna Östfjället, Lindalen och Lindvallen. Under året arrangerar vi flera stora event bl.a Utomhusafterskin på Långfredagen, UtomhusHousen och Jonas i Sälen Game Fair. Gattar storstuga, idealisk för större grupper och företag och Olarsgården hotell & restaurang är exempel på andra verksamhetsgrenar. I dagarna står en ny industrilokal färdigbyggd och inflyttningsklar på hela 2.300 kvm – Sälen Business Center. Lokalen inrymmer ett tvätteri, ett produktionskök, lager och kontor. Sälen Business Center erbjuder kontor och kontorsplatser till företag. En hyresgäst är Sälens Fjällbryggeri. I Sälen tvätt och städ är ytterligare en verksamhetsgren.

Vi är relativt få året runt anställda – du kommer snabbt in i gänget. Vintertid har vi en hög andel säsongsanställda inom framförallt restaurang.

Vi söker dig som kan ta stort eget ansvar, är flexibel och gillar nya utmaningar. Du ansvarar för löpande bokföring, löpande redovisning, lönehantering och redovisning, allmäna ekonomi och administrationsuppgifter. Du är affärsinriktad med kunskaper inom ekonomistyrning och skattelagstiftning.

Erfarenhet från besöksnäringen är meriterande liksom språk. Serviceanda och kundebemötande är a och o inom vår verksamhet.

Är du intresserad? Mejla följande till oss så kontaktar vi dig:

  • Namn, kontaktuppgifter: mejl och tel.nr
  • Kort beskrivning om dig själv och vad du gör idag
  • CV
  • Skriv ”Ansökan ekonom” i ämnesraden

Mejla din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter