Olarsgården

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen

Sommarens nyhet – Elin Gaustad tar ett kliv fram när Jonas i Sälen tar över driften av Olarsgården hotell och restaurang.

Bakom varje framgångsrik man står en stark kvinna. I veckan som kommer tar Elin Gaustad klivet fram i Jonas i Sälens värld när hon tar över driften av anrika Olarsgården.

Vi som känner Jonas i Sälen från insidan, vet och känner till Jonas kvaliteter, entreprenörskapet, drivet, engagemanget för bygden, engagemanget för service och intresset för det genuina. Passionen för allt från ett långkok på högrev, goda viner, veterantraktorer, timmerhus, träkubb och pärt. Elin har verkat utan att synas så mycket utåt, som tillför god smak och värme i allt från färg, detaljer och design, som får helheten och ekvationen att gå jämt ut på slutet.

Olarsgården har en given plats i Sälens växande utbud, med tradition och ett gott renommé. Elin, inte Jonas, tar nu uppgiften att förvalta, förädla och utveckla Olarsgården.

Välkommen till Olarsgården alla gamla och nya gäster, alla Jonas i Sälens vänner.

Till Olarsgårdens hemsida.

 

Vår ambition är att förvalta, förädla och vidareutveckla Olarsgården. Vi bygger vidare på Olarsgårdens fina tradition och goda renommé. Just nu målar vi om en del rum, fejar och fixar. Till Midsommar är vi klara.

Hjärtligt välkomna till Olarsgården, gamla som nya gäster!

Till Olarsgårdens hemsida.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter