Klappa en kalv!

djur, klappa djur, barnens fäbod, barnaktiviteter, café, sommaröppet, lindvallens fäbod, jonas i sälen, ponnyridning, fiska i sälen, familjeaktiviteter, våffla sälen

Välkommen till Lindvallens Fäbod i sommar! Vi har öppet måndag-lördag kl: 10.00 – 16.00. Njut av en nygräddad våffla och kokaffe! Köp en glass till barnen och missa inte att boka Barnens Fäbod till ditt barn.

Barnens Fäbod: barnen är med och tar in och gör i ordning djuren för kvällen. Efteråt fikar vi tillsammans med barnen inne på fäboden. Tid, ca en och en halvtimma. Under tiden kan föräldrarna passa på att handla eller göra något annat. Pris 175 kr. Tel: 0280 – 333 30

Aktiviteter för hela familjen: Ponnyridning, Put & Take fiske, köp fiskekort och hyr spö på fäboden – testa fiskelyckan i fiskesjön (officiella fiskesjön för Jonas i Sälen Game Fair), minigolf, tipspromenad, femkamp mm.

Lunch & middag: Vi rekommenderar mysiga Olarsgården. Lunch 12.00 – 15.00, A la carte 17.00 – 21.00 Telefon: 0280 – 210 29 Mail: info@olarsgarden.se

 

Njut av ett riktigt fjälljud från kalvarnas bjällror.

 

 

barnens fäbod, klappa djur, träffa djur, Lindvallens Fäbod, barn lindvallen aktiviteter sälen, sommaröppet lindvallen, djur på fäboden, café lindvallen

Här hittar du Lindvallens Fäbod, mitt i Lindvallen. Parkera på stora parkeringen bakom ICA, ej på Ski Lodge markerade platser. Eller på andra sidan vägen, parkeringen för Gunde längdskidspåret. Ingång till fäboden genom stora portalen i skogsbrynet, markerat med ”Entrance” på kartan.

Lindvallens Fäbod, Lindvallen, SkiLodge, Experium, Jonas i Sälen

Välkommen till Lindvallens Fäbod, en unik fäbodmiljö mitt i Lindvallen.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter